P. Diddy a suferit o operaţie la umăr

Rapperul american P. Diddy a suportat o intervenţie chirurgicală la nivelul umărului. Muzicianul american a fost deja externat şi îşi petrece convalescenţa la domiciliu.

RomaniaTV.net
17 nov. 2011, 13:59
P. Diddy a suferit o operaţie la umăr

P. Diddy a postat pe Twitter un mesaj în care a ţinut să îşi liniştească fanii, declarând că intervenţia chirurgicală a fost reuşită, însă a recunoscut că din cauza durerii postoperatorii are impresia că a fost „împuşcat” într-o mână, informează femalefirst.co.uk.

„Am fost operat, ieri. Acum sunt acasă, în convalescenţă. Mă simt de parcă aş fi fost împuşcat în mână. Trebuie să port un bandaj, dar mă simt ok. Dumnezeu e cel mai mare!”, a scris rapperul.

P. Diddy, care este aşteptat să participe la funeraliile rapperului Heavy D., ce vor avea loc vineri, nu a dezvăluit motivul pentru care a suportat această intervenţie chirurgicală.

P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, a devenit un „mogul” al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper, dar şi câştigător al unui premiu Grammy.

În 2011, el a ocupat poziţia a doua în topul Forbes al celor mai bogaţi artişti de muzică rap/ hip-hop din lume, cu venituri de 35 de milioane de dolari obţinute în ultimele 12 luni.