Pablo Alboran, pentru prima dată în România! Care au fost dorinţele artistului pe perioada şederii sale

Pablo Alboran, cel mai vândut artist al ultimilor 4 ani din Spania, Portugalia şi America Latină, va concerta, pe data de 27 mai, la Sala Palatului, începând cu ora 19.00.

RomaniaTV.net
14 mai 2015, 11:17
Pablo Alboran, pentru prima dată în România! Care au fost dorinţele artistului pe perioada şederii sale

Desi a devenit celebru intr-un timp foarte scurt, Pablo Alboran a declarat in repetate randuri in interviuri pentru publicatii din toata lumea, ca este un tip absolut normal si ca incearca, in ciuda faimei pe care a dobandit-o la nivel mondial, la numai 25 de ani, sa se pastreze cu picioarele pe pamant. Acest lucru il dovedesc si pretentiile pe care cantaretul spaniol le-a avut de la organizatorii concertului de la Bucuresti.

Mai exact, artistul spaniol, consacrat pentru melodia „Solamente tu”, le-a cerut oragizatorilor sa nu fie servit in pahare, tacamuri si vesela din plastic si sa nu-i lipseasca sub nicio forma ghimbirul proaspat. Mai mult decat atat, cantaretul a mai cerut si o sticla de vin rosu produs in Spania – Rioja sau Ribera del Duero si o sticla de vin alb.

Andra a primit cadou de la soţul ei bilete la concertul Pablo Alboran

De asemenea, Pablo Alboran nu a avut pretentii nici in ceea ce priveste marca celor 24 de sticle de bere pe care isi doreste sa le gaseasca in frigider, atunci cand ajunge in Romania. Sandwich-uri variate, reci si calde, platouri cu carnaciori, branzeturi si prajiturele cu ciocolata vor face parte din meniul lui Pablo Alboran in Romania. Nu vor lipsi nici fructele proaspete –  capsune, mure, afine, banane, pepene galben – si nici racoritoarele si bauturile energizante.

Pablo Alboran va concerta la Sala Palatului, pe 27 mai. Biletele pot fi cumparate de pe site-ul www.vreaubilet.ro, de la casa de bilete a Salii Palatului si de la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center. Unul dintre hiturile cu care Pablo Alboran si-a castigat celebritatea poate fi ascultat aici: