Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv de la şefia CA al lui Dinamo. DDB, victorie uriaşă în instanţă!

Pablo Cortacero, acționarul majoritar al lui Dinamo, nu s-a prezentat, joi, la procesul intentat fanilor-acționari din DDB, prin care dorea să fie repus în drepturi de către justiția română. Spaniolul nu a avut câștig de cauză!

18 mart. 2021, 23:00
Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv de la şefia CA al lui Dinamo. DDB, victorie uriaşă în instanţă!
Pablo Cortacero

Pablo Cortacero a fost îndepărtat legal din funcţia de preşedinte al CA de la Dinamo. Suporterii-acţionari au anunţat că instanţa a decis faptul că Pablo Cortacero nu a fost îndepărat abuziv din funcţia de preşedinte al CA al grupării bucureştene.

Pablo Cortacero a fost îndepărtat legal din funcţia de preşedinte al CA de la Dinamo

Tribunalul București s-a pronunțat în cazul procesului intentat de Pablo Cortacero și Alejandro Couto. Actuala conducere a clubului a avut câștig de cauză, plângerile celor doi spanioli, care au susținut că au fost îndepărtați abuziv de la șefia grupării, fiind respinse. Astfel, președinte al Consiliului de Administrație la Dinamo va rămâne Constantin Eftimescu! „Instanţa a decis în urmă cu câteva minute că Pablo Cortacero nu a fost îndepărtat abuziv din funcţia de preşedinte al CA de la Dinamo, aşa că nu va fi repus în drepturi, după cum ceruse. Cităm soluţia Instanţei pe scurt: „Respinge cererile de intervenţie formulate, ca NEÎNTEMEIATE”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo. Suporterii au precizat că preşedintele Consiliului de Administraţie al clubului Dinamo rămâne, astfel, Constantin Eftimescu.

Pablo Cortacero, anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Spania. Ce se întâmplă la Dinamo

Așa cum au promis pe rețelele de socializare, fanii lui Dinamo și-au făcut apariția la tribunal, acolo unde s-a aflat și un contingent important de jandarmi. Forțele de ordine i-au legitimat pe suporteri pentru a preveni eventuale incidente. Fanii din DDB au postat pe pagina de Facebook un mesaj pe acest subiect: „Somăm Jandarmeria Română să se abțină de la orice fel de abuzuri împotriva cetățenilor români! Suporterii se află absolut LEGAL în fața Tribunalului București. NU AVEȚI NICIUN DREPT SĂ NE INTIMIDAȚI OAMENII veniți acolo în mod pașnic, pentru a-și apăra un drept și un bun național, care este clubul de fotbal Dinamo!”.