Pablo Cortacero, anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Spania. Ce se întâmplă la Dinamo

Pablo Cortacero a anunţat prima plată pentru salarii şi furnizori. Acţionarul majoritar al lui Dinamo a transmis, vineri după-amiază, din Spania, un mesaj către toţi suporterii echipei din Ştefan cel Mare.

13 nov. 2020, 18:00
Pablo Cortacero, anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Spania. Ce se întâmplă la Dinamo

Pablo Cortacero, anunţ de ultimă oră din Spania: a efectuat primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre la începutul săptămânii viitoare.

Ioan Becali, despre conducătorul dinamovist Pablo Cortacero: Este unul dintre cele mai mari blufuri ale fotbalului românesc

Acţionarul majoritar al lui Dinamo a transmis, vineri după-amiază, din Spania, un mesaj către toţi suporterii echipei din Ştefan cel Mare, publicat pe site-ul oficial, în care afirmă că a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile grupării la începutul săptămânii viitoare,

Pablo Cortacero, anunţ de ULTIMĂ ORĂ din Spania

„Vreau să transmit mai întâi scuze sincere pentru situaţia în care se află Dinamo în acest moment. Întârzierea plăţilor şi gestionarea deficitară a acestei societăţi au făcut ca incertitudinea să se instaleze în rândul suporterilor şi în cadrul clubului. Prin acest comunicat, vreau să transmit linişte şi să precizez că astăzi a fost făcută o primă plată pentru salarii şi furnizori, banii urmând să intre în conturile clubului la începutul săptămânii viitoare”, a declarat Pablo Cortacero pentru site-ul oficial al lui Dinamo.

„Astăzi s-a procedat la convocarea membrilor Consiliului de Administraţie pentru majorarea capitalului social al clubului cu suma de 5 milioane de euro. Sunt conştient de dificultăţile în care se află clubul în această perioadă, dar le transmit tuturor fanilor un mesaj de angajament faţă de Dinamo. Sunt implicat total în acest proiect, nu am avut şi nu am intenţia de a-l abandona”, a mai spus Pablo Cortacero.

Administraţia de Monitorizare a Federaţiei Română de Fotbal (FRF) a trimis o adresă clubului FC Dinamo, în care avertizează gruparea din Liga I să-şi achite datoriile până la finalul lunii noiembrie, altfel va fi sancţionată conform regulamentului.

Cosmin Contra, anunţ-şoc despre situaţia financiară de la Dinamo. „Nu s-au făcut acele plăţi care ar fi trebuit să se facă până acum”

Dinamo înregistra, la 30 septembrie, datorii către angajaţi şi către alte cluburi, datorii care nu au fost achitate până la 5 noiembrie, data adresei FRF, şi dacă nu le plăteşte riscă de la o amendă până la excluderea din competiţii.

Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero.