Declarațiile incredibile ale medicului de la Spitalul Județean. Pacient cu afecțiuni pulmonare identice cu ale lui Mâțu Stoian transferat în stare gravă de la clinica din Reșița

Un pacient a fost transferat de la clinica din Reșița la Spitalul Județean, cu afecțiuni pulmonare grave, care potrivit medicilor, sunt similare cu ale lui Petrică Mâțu Stoian

09 nov. 2021, 23:22
Declarațiile incredibile ale medicului de la Spitalul Județean. Pacient cu afecțiuni pulmonare identice cu ale lui Mâțu Stoian transferat în stare gravă de la clinica din Reșița

Un pacient a fost transferat de la clinica din Reșița la Spitalul Județean, cu afecțiuni pulmonare grave, care potrivit medicilor, sunt similare cu ale lui Petrică Mâțu Stoian. Pacientul suferă de pneumotorax, aceeași afecțiune de care suferea și artistul atunci când a fost transferat de la clinica privată și dus de urgență la secția de ATI a Spitalului Județean Reșița.

Rezultat şocant după autopsia lui Petrică Mîţu Stoian. De ce a murit marele artist, ce au găsit medicii la necropsie

„A venit de la clinica Nera cu pneumotorax masiv pe dreapta. Din păcate starea s-a agravat iar pacientul a fost transferat. A fost la Urgențe apoi s-a transferat la Cardiologie . Am înțeles că au fost pacienți care au venit cu afecțiuni pulmonare.” a precizat medicul de la Spitalul Județean Reșița.

Un alt pacient internat la clinica unde a murit Mâțu a ajuns la Urgențe. „Mai era un băiat acolo cu plămânii sparți”

Un pacient internat la clinica unde a murit Petrică Mâțu Stoian a ajuns la secția de Urgențe a spitalului Județean Reșița. Autoritățile continuă cercetările pentru ucidere din culpă, în cazul artistului.

Un pacient internat la clinica Nera din Reșița, unde a murit Perică Mâțu Stoian, a fost transportat în stare gravă la Spitalul Județean, la secția Urgențe.

Pe certificatul de deces al regretatului artist de muzică populară era trecut la cauza morții doar numărul dosarului. Familiei i s-a spus că Mâțu Stoian a murit în urma unui stop cardio-respirator, însă nu a fost dezvăluit ce anume a cauzat această situație medicală.

Impresarul lui Petrică Mîţu Stoian o atacă pe Niculina Stoican: „A plecat din cauza ei, îl teroriza, îl umilea”
Potrivit ultimelor informații, cauza acestui stop cardio-respirator va fi stabilită de medicii de la București. Personalul de la Clinica Nera din Reșița, unde s-a stins din viață maestrul Mâțu Stoian, nu a fost citat în dosarul pentru ucidere din culpă deschis de autorități în cazul morții artistului.

Sora artistului este profund îndurerată și acuză medicii de neglijență, precum și de erori medicale ce ar fi contribuit la decesul lui Petrică Mâțu Stoian.

„Nu trebuia să-l bage la cameră hiperbară, era cardiac. Mai era un băiat acolo la Reșița cu plămânii sparți”, a declarat sora artistului.

 

 


loading...