Pacienţi loviţi, înjuraţi şi umiliţi de asistente la Spitalul Municipal din Bucureşti. IMAGINI ŞOCANTE

Publicat: Joi, 16 Mai 2019 10:29 // Actualizat: Joi, 16 Mai 2019 13:22 // Sursa: romaniatv.net

Imagini şocante la Spitalul Municipal din Bucureşti. Mai mulţi pacienţi sunt loviţi şi înjuraţi de asistente. Din primele informații, imaginile au fost filmate în triajul camerei de gardă. Conducerea spitalului a declarat pentru România TV că se delimitează clar de de atitudinea celor trei asistente. 

Mai multe angajate ale Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti au fost filmate în timp ce le vorbesc urât pacienţilor, îi jignesc şi îi umilesc.

Reprezentanţii unităţii medicale spun că se delimitează clar de atitudinea celor trei infirmiere, precizând că se va întruni Comisia de disciplină şi va analiza cele semnalate, sancţiunile urmând a fi în raport cu gravitatea faptelor.

Ca urmare a apariţiei înregistrărilor în presă, ministrul Sănătăţii, Sorina Pintea, a declarat că astfel de comportamente nu trebuie tolerate.

"Nu este cazul să tolerăm acest tip de comportamente, cine nu are vocaţie să îngrijească pacienţii nu are ce căuta în sistemul sanitar", a precizat ministrul.

Sorina Pintea a informat, în acelaşi context, că a fost deja convocată Comisia de Disciplină pentru ziua de vineri, urmând ca aceasta să stabilească şi sancţiuni care vor fi aplicate personalului în cauză, spunând că, personal, crede că desfacerea contractului de muncă este cea mai bună soluţie.

"Conducerea spitalului a convocat Comisia de Disciplină pentru mâine dimineaţă (vineri - n.r) care va stabili sancţiunile. Din punctul meu de vedere, sancţiunea trebuie să fie cea mai drastică, desfacerea contractului de muncă", a spus ministrul.

Filmarea a devenit virală şi a strâns mii de distribuiri şi de comentarii, oamenii fiind revoltaţi de tratamentul la care sunt supuşi pacienţii.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
16 mai 11:48
Răspunde | Votează email 0 email
oamenicasobolani
Vacile astea n-au auzit de DUMNEAVOASTRA?

Dupa ce ca iau banii oamenilor si-i mai si OMOARA cu bacteriile pe care le poarta cu tot personalul INCOMPETENT, care habar nu are nici CE E AIA IGIENA, asa se adreseaza?

Desigur ca... dupa ton... se cred mai groazave, mai ales daca gandesc ce oameni necajiti or trece prin spitalele alea NUMAI CU NUMELE!!!

De 30 de ani
,
in Casa de Nebuni numita Romania
,
ticneala fascistoida a instituit un
LAGAR de CONCENTRARE care-i extermina populatia!
1
EUR
4.8074
RON
26 Feb
noapte 7 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H