Pacientul cu numărul 37 a intrat în contact cu 1000 de oameni. Este vorba despre un director din Primăria Generală

Pacientul cu numărul 37 a intrat în contact cu 1000 de oameni. Este vorba despre un director din Primăria Generală, care a venit de la Stuttgart și s-a dus singur la spital după ce a acuzat dureri musculare și febră. Și primul ieșean infectat cu coronavirus s-a plimbat prin oraș zile la rând! 

RomaniaTV.net
12 mart. 2020, 06:57
Pacientul cu numărul 37 a intrat în contact cu 1000 de oameni. Este vorba despre un director din Primăria Generală

Mai mulți români întorși din străinătate și diagnosticați ulterior cu coronavirus au umblat pe străyi până să fie internați în spital constituind astfel un real pericol pentru cei din jur. 

Un diector din cadrul Primăriei București s-a întors din Germania şi care a stat acasă cu familia sa, ulterior s-a prezentat la spital ţi a cerut singur să fie testat.

Iniţial, el a fost refuzat de medici, dar pentru că a insistat, i s-a făcut testul şi a ieşit pozitiv. Bărbatul este acum internat, şi spune că se simte bine. Şi familia lui a fost izolată aflându-se sub supraveghere medicală. 

Citeşte şi: Un bărbat ce prezenta simptome de coronavirus a murit la Spitalul Judeţean din Piteşti

De asemenea, un caz similar s-a petrecut la Iaşi, un bărbat de 42 s-a întors din Germania cu un microbuz pli cu cetăţeni moldoveni. Bărbatul nu s-a prezentat la medic, nici nu a spus că s-a întors din Germania, a stat cu familia sa, a ieşit şi pe străzi, iar ulterio, când a început să aibă primele simptome a sunat singur la 112. 

El spune că a intrat în contact cu cel puţin 1.000 de persoane în tot acest timp.