Pacientul epileptic din Galaţi, terorizat de facturile de spitalizare. A primit o nouă notă de plată uriaşă

Bărbatul epileptic din Galaţi care a primit o factură de zeci de mii de lei pentru patru zile de internare este căutat din nou de medici, pentru o altă plată. El ar trebui să achite o sumă restantă din 2012, când a fost accidentat pe stradă și a fost spitalizat.

27 mart. 2014, 08:12
Pacientul epileptic din Galaţi, terorizat de facturile de spitalizare. A primit o nouă notă de plată uriaşă

Leonard Lalu are 38 de ani. Până acum a încercat să-şi ia viaţa de două ori: de fiecare dată după ce a primit facturi de coşmar de la spitalele în care a fost internat, potrivit România TV.

Ultima înştiinţare de plată a primit-o zilele trecute, de la Spitalul Judeţean Galaţi. În 2012 a fost internat două zile, după ce a fost accidentat. Cum şoferul vinovat nu a fost găsit, victima a fost anunţată că îşi va plăti singură spitalizarea. Nici mai mult, nici mai puţin de 52.000 de lei.

Acesta nu este singurul şoc pe care l-a suferit. În luna martie, după o criză de epilepsie, bărbatul s-a trezit la externare că are de plătit o sumă uriaşă: 25.000 de lei.

Conducerea Spitalului de Psihiatrie are o explicaţie. „Este o eroare de sistem informatic la nivelul unităţii. Omul a încercat să îşi ia zilele. Regretabil, într-adevar, dar la acest moment unitatea va dispune o cercetare”, a declarat purtătorul de cuvânt al Spitalului de Psihiatrie Galaţi, Mia Rotaru.

Bărbatul încearcă acum să-şi facă dreptate şi să treacă peste şocurile primite în urma externărilor din spitale.