Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Fostul model a dezvăluit detalii intime din căsnicia sa

Valentina Pelinel a oferit detalii intime despre viața de cuplu alături de Cristi Borcea și modul în care gestionează discuțiile și neînțelegerile. Aceasta dezvăluie un pact pe care ea şi soţul ei l-au făcut pentru a menține armonia în relația lor și a împărtășit activitățile preferate ale familiei în timpul liber.

15 mai 2024, 08:25
Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Fostul model a dezvăluit detalii intime din căsnicia sa
Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Fostul model a dezvăluit detalii intime din căsnicia sa

Pactul secret dintre Valentina Pelinel şi Cristi Borcea. Finalurile de săptmână sunt momente de relaxare și bucurie pentru cei doi, care își încep diminețile cu o cafea și rareori micul dejun, apoi se plimbă în natură sau petrec timp în parc alături de copii. Activitățile în familie includ gătitul împreună, plimbările la locurile de joacă și serile relaxante petrecute pe terasă, la un joc de remi sau la discuții în timp ce savurează un pahar de vin.

„Zilele de week-end în familie sunt acele zile relaxante pe care le așteptăm în timpul săptămânii. Ne place să ne începem ziua cu o cafea și rareori mic-dejun, iar apoi să mergem în pădure, la o plimbare în aer liber. Apoi, revenim acasă, unde de obicei gătim împreună cu copiii și prietenii apropiați sau ieșim unde își doresc ei. Locurile de joacă și parcurile sunt printre destinațiile de weekend preferate de cei mici, uneori o opțiune este și vizionarea unui film, dar se lasă cu compromisuri când decidem ce producție vom vedea toți. Uneori ne organizăm propria sesiune de spa la noi acasă, cu masaj și tratamente cosmetice. Serile le petrecem pe terasă, la un remi, un film sau pur și simplu stăm de vorbă la un pahar de vin”, a spus Valentina Pelinel pentru VIVA!.

Citeşte şi: Smiley face anunţul momentului despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi tocmai au aniversat un an de la nuntă

În ciuda neînțelegerilor obișnuite din cuplu, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au un pact de a nu se culca niciodată supărați și de a rezolva orice conflict prin comunicare deschisă și înțelegere reciprocă.

„Ca în orice cuplu, ne mai contrazicem, ne mai supărăm, dar noi avem un pact, să nu ne culcăm niciodată supărați. Să vorbim. Mai avem și noi supărările noastre, dar cred că amândoi lăsăm de la noi. Uneori încerc chiar eu să las mai mult de la mine, pentru știu mai bine decât oricine la ce nivel de stres este expus soțul meu, pentru că, totuși, el este capul familiei, are nouă copii în grijă. Nu e ușor să fii în pielea lui. Încerc și eu cât pot să îl înțeleg, să îl susțin și să îl sprijin. Nici nu doarme foarte bine, are probleme cu somnul. Nu e ușor să fii în pielea lui Cristi Borcea. Poate din afară pare simplu, dar nu e. Sunt multe responsabilități. Nu suntem genul care să nu discute când ne roade ceva. Nici eu nu sunt genul care să nu spună ce are pe suflet, dar nici el, și oricum citim deja unul pe fața celuilalt când nu ne convine ceva”, a mai spus Valentina Pelinel.

Aceasta apreciază la soţul ei faptul că este un om bun la suflet și că spune lucrurilor pe nume: „Cristi e un om foarte bun la suflet. E, de asemenea, foarte direct. Spune lucrurilor pe nume. Uneori rămâi șocat, că ți le zice drept în față. Nu doar mie, la toată lumea, dar așa e corect să fie. Nu e fals, ce are de spus îți mărturisește. În plus de asta, la el cuvântul e cuvânt. Dacă s-a înțeles ceva cu cineva, fie că e o relație de afaceri sau de prietenie, cuvântul e literă de lege. Asta e foarte important, să ai cuvânt. Dincolo că îl iubesc eu, că e soțul meu, și normal că îl văd cel mai frumos și cel mai important, el chiar e un om cu suflet mare, care nu fuge atunci când ai nevoie de el”.