Smiley face anunţul momentului despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi tocmai au aniversat un an de la nuntă

La un an de la momentul în care și-au unit destinele, Smiley a făcut publică o declarație emoționantă despre soția sa, Gina Pistol, care a reușit să îl transforme în tată pentru prima dată. Artistul nu a ținut cont de rezerve și a împărtășit sinceritatea și dragostea pe care o simte față de partenera sa de viață.
Filip Stan
14 mai 2024, 14:29
Smiley face anunţul momentului despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi tocmai au aniversat un an de la nuntă
Smiley face anunţul momentului despre relaţia cu Gina Pistol. Cei doi tocmai au aniversat un an de la nuntă

Smiley face anunţul momentului despre relaţia cu Gina Pistol. Cuplul format din Smiley și Gina Pistol este unul dintre cele mai admirate din showbiz-ul românesc, iar artistul a transmis un mesaj profund despre modul în care relația lor s-a schimbat și despre aspectele pe care le apreciază cel mai mult la partenera sa. Într-un interviu acordat pentru OK!Magazine, Smiley a subliniat că nu s-au schimbat ca persoane de când au devenit soț și soție.

Conform mărturisirilor artistului, viața lor continuă să fie la fel de frumoasă și plină de bucurie ca și înainte, iar ei nu simt că semnarea actului de căsătorie a adus o transformare majoră în relația lor. Consideră că evoluția firească a sentimentelor și a dinamicii relației lor este determinată de timp și de trăirea cotidiană, nu de un act formal.

„A trecut deja un an? Mie nu mi se pare nimic schimbat, e la fel de bine, de frumos si de vesel în casă și în relația noastră ca și până la căsătorie, noi suntem la fel unul față de altul, de fapt cu niște vacanțe în plus la activ și mai multă muzică pentru copii în urechi.  Cred că o relație nu poate fi schimbată de un act, relația își are cursul ei firesc, dinamica ei și în mod normal sentimentele și ceea ce leagă doi oameni se transformă doar odată cu timpul și cu viața, nu odată cu actul”, a spus Smiley.

Citeşte şi: Ce preţ are maşina de lux primită cadou de Florin Salam de la Roxana Dobre. „Bărbatul meu, la mulți ani, cu întârziere!” VIDEO

În cadrul interviului, Smiley a evidențiat și calitățile pe care le apreciază la Gina Pistol, cu o mare doză de entuziasm și sinceritate. Artistul admite că simțul ei ridicat al umorului îl atrage în mod special, iar alături de acesta, apreciază naturalețea și grijile pe care le manifestă față de cei din jur: „Îmi place mult că are simțul umorului, ne distrăm și râdem mult împreună, cheful ei de viață e molipsitor, faptul că e foarte caldă și iubitoare și mereu alături de oricine are nevoie. O iubesc cu tot ce este”.

Citeşte şi: Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! Impresara aruncă bomba: „Am vorbit cu el, nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”

Altfel, cu toate că recunoaște beneficiile tehnologiei, Smiley avertizează asupra excesului și subliniază importanța găsirii unui echilibru în viața de zi cu zi.

„Eu sunt fan tehnologie, ne ajută la fiecare pas și până la urmă ea face și ca muzica să nu mai aibă granițe. Tehnologia este uimitoare, este bună, excesul de tehnologie e rău, ca de fapt orice exces în viață care ajunge să dăuneze grav sănătății, minții și sufletului. Josephine se joacă mult, dansează, cântă, îi place să facem plimbări, dar desigur că-i plac și desenele, și personajele din filmele pentru copii cu prințese la care are acces, însă puțin și foarte rar, cât poate rămâne o bucurie, fără să devină o dependență. E atât de frumoasă și colorată copilăria, mai ceva ca tehnologia”, a mărturisit Smiley.

Spynews
Crimă înfiorătoare în Spania. Un bărbat și-a ucis soția româncă și pe fiul ei, după o ceartă în familie. Un muncitor român a privit toată scena
Bzi.ro
Jador a transmis că Oana Ciocan este însărcinată: „Abia aștept să fim trei!”
Fanatik.ro
Leguma banală pe care trebuie să o ai la masă. Crește peste tot, dar românii nu prea o includ în meniu. Se feresc de ea, deși e ieftină și se gătește în multe feluri. Face minuni pentru glicemie
Capital.ro
Toți românii vor fi obligați SĂ PLĂTEASCĂ. Au anunțat pentru ce trebuie să ne pregătim: DEVINE o certitudine
Playtech.ro
Acești români, venituri mai mici de la 1 iulie! Riscă să își piardă tichetele
DailyBusiness
Mare atenție când vă alimentați mașinile! Riscați să fiți păcăliți!
Adevarul
Cum construiește propaganda rusă un adevărat „complex Mesia“ în jurul tiranului Vladimir Putin
Spynews
Cum să îți speli prosoapele de plajă corect. Așa vei scăpa de reziduri, bacterii și de mirosurile neplăcute
Spynews
O fetiță de 6 ani a fost omorâtă, după ce s-a rupt o bucată dintr-o rachetă de badminton. Incidentul s-a produs sub privirile părinților: ”A intrat în craniul...”
Evz.ro
Kate Middleton, gest emoționant, în ciuda cancerului. Ce a făcut viitoarea regină
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. S-a văzut prea mult prin costumul de baie al Cristinei ICH, „nora” lui Pițurcă
wowbiz.ro
Pepe s-a trezit cu un mesaj din partea fostului soț al Ralucăi Pastramă, chiar în ziua nunții! Ce i-a scris Ibrahim? A reușit să lase pe toată lumea cu gura căscată
Cancan.ro
S-au căsătorit! Într-o discreție totală, Răzvan Simion și iubita lui, Daliana, au făcut pasul cel mare
Playsport.ro
Era una dintre cele mai frumoase prezentatoare TV din România, dar a renunțat la TOT! INCREDIBIL: cu cine se iubește astăzi!
kanald.ro
Mesajul plin de durere al dirigintelui Patriziei Cormos, înainte de înmormântare! „Ce-ți veni să ne convoci la această prematură reuniune de clasă”
Capital.ro
A MURIT chiar astăzi, 8 iunie. Zi de doliu pentru TOATĂ LUMEA presei
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Cea mai controversată jucătoare WTA din România face ravagii la început de vară! Imagini incendiare în costum de baie
stirilekanald.ro
VIDEO Vieți curmate mult prea devreme. Bianca și Patrizia, tinerele care au sfârșit îmbrățișate în apele unui râu din Italia, conduse pe ultimul drum
substantial.ro
Joe Biden reafirmă sprijinul SUA pentru Ucraina și aliații europeni la Paris
MediaFlux
LEGEA PENSIILOR. Cât trebuie să muncească un român pentru o pensie de 7.000 de lei! Marea surpriză
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'