Pădurar bătut de un grup de romi, în judeţul Argeş

Un bărbat a fost bătut de mai mulţi romi, în judeţul Argeş. Agresorii se aflau la furat de lemne.

RomaniaTV.net
03 apr. 2012, 07:29
Pădurar bătut de un grup de romi, în judeţul Argeş

Un pădurar de la un ocol silvic privat din localitatea argeşeană Boteşti a fost bătut, marţi, de trei persoane pe care le prinsese în timp ce încercau să fure lemne, iar după ce l-au agresat cei trei i-au luat pădurarului pistolul cu bile şi au dispărut, informează Mediafax.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Argeş, agentul Mădălina Bălănescu, incidentul a fost anunţat de către pădurar la 112, iar la faţa locului au mers poliţiştii secţiei rurale Călineşti şi o echipă a Poliţiei oraşului Topoloveni.

„Este vorba despre un pădurar de la un ocol silvic privat – Stejarii Muscelului. Bărbatul, Gheorghe Oltei, de 51 de ani, a surprins în pădure trei bărbaţi care încercau să fure lemne, s-a îndreptat spre ei, dar la un moment dat aceştia au devenit violenţi, l-au lovit şi l-au deposedat de pistolul cu bile pe care îl avea asupra sa, o armă personală am înţeles, neletală. Ulterior, agresorii au dispărut de la faţa locului, iar în acest moment sunt căutaţi de către poliştii din Călineşti şi Topoloveni”, a spus Bălănescu.

Pădurarul agresat urmează să fie transportat cu ambulanţa la spitalul din comuna Călineşti.

Poliţiştii îi caută pe agresori şi fac cercetări în locul în care a avut loc incidentul, existând suspiciunea că bărbaţii care l-au bătut pe pădurar ar fi abandonat în zonă pistolul cu bile.