Un pădurar a fost împuşcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant

Un bărbat de 45 de ani, angajat al Ocolului Silvic Gurahonț, a fost împușcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant.

RomaniaTV.net
10 mart. 2017, 09:34
Un pădurar a fost împuşcat de doi braconieri pe care i-a prins în flagrant

Paznicul fondului de vânătoare Gurahonţ i-a prins pe cei doi braconieri în timp ce se aflau la vânătoare ilegală. Între cei doi şi paznic s-a iscat un conflic iar braconierii se pare că l-au ameninţat pe paznic. Acesta a încercat să scape şi a fugit înspre maşină dar a fost împuşcat de vânători.

Bărbatul se află internat la Spitalul Municipal din Timişoara. El are mai multe plăgi împuşcate cu alice, în zonele toracică, abdominală şi coapsă. A fost operat pentru că i-a fost străpuns şi un plămân. În acest moment se află internat la Terapie Intensivă, este stabil, conştient şi respiră singur.

Pădurarul a fost găsit în stare de semiconștiență de către localnici. Din primele informații, se pare că asupra sa au fost trase mai multe focuri de armă de vânătoare. La fața locului s-a deplasat si o echipă de polițiști și jandarmi, care cercetează circumstanțele incidentului.