Pages Feed – Un nou buton pe pagina de Facebook

“Pages Feed” este numele celei mai noi secţiuni pe care o puteţi accesa pe Facebook printr-un click în partea stângă a paginii.

RomaniaTV.net
15 nov. 2012, 08:31
Pages Feed – Un nou buton pe pagina de Facebook

Noua funcţie introdusă pe Facebook, deşi pare irelevantă la prima vedere, în realitate este rezultatul mai multor dezbateri apărute între deţinători de paginii de companii pe Facebook şi gigantul în socializare. Totul a început de la algoritmul prin care reţeaua de socializare încearcă să-ţi ofere în feed-ul din Timeline doar informaţii legate de persoane mai mult sau mai puţin apropiate de tine, scrie Playtech.ro.

Deoarece mulţi utilizatori nu accesau după primul ,,Like” pagini precum Coca Cola, conţinutul postat de companie nu mai ajungea pe pagina utilizatorilor decât în cazul in care proprietarul respectivei pagini investea sume semnificative de bani pentru a-şi transforma postarile într-unele sponsorizate. Pentru a elimina din doi timpi şi trei mişcări aceste probleme, Facebook a introdus un buton pe cât de simplu pe atât de sugestiv ,,Pages Feed”. Astfel, printr-un singur click puteţi vedea conţinut din paginile la care sunteţi abonat în contrast cu feed-ul obişnuit în care puteţi vedea, în mare parte, informaţii de la prieteni.

Citeşte articolul complet despre Pages Feed de pe Facebook pe Playtech.ro.