Pahonţu a fost schimbat. Gheorghe Mihăilescu va prelua conducerea Romsilva

Consiliul de Administraţie al Romsilva a decis, joi, înlocuirea directorului general Dragoş Ciprian Pahonţu cu şeful Direcţiei Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, acesta urmând să ocupe funcţia provizoriu, timp de patru luni.

RomaniaTV.net
04 oct. 2018, 15:37
Pahonţu a fost schimbat. Gheorghe Mihăilescu va prelua conducerea Romsilva

Consiliul de Administraţie al Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva a aprobat, joi, încetarea contractului de mandat al directorului general al Romsilva, Dragoş Ciprian Pahonţu, şi numirea provizorie în funcţia de director general a directorului Direcţiei Silvice Vâlcea, Gheorghe Mihăilescu, căruia i s-au delegat atribuţiile de conducere executivă a Romsilva pentru patru luni, se arată într-un comunicat al regiei.

Gheorghe Mihăilescu a absolvit Facultatea de Silvicultură şi Exploatări Forestiere din cadrul Universităţii „Transilvania” din Braşov în 1990 şi a activat ca inginer silvic timp de 21 de ani, în această perioadă ocupând funcţii de execuţie şi conducere. În ultimii şase ani a condus Direcţia Silvică Vâlcea, structură teritorială a Regiei Naţionale a Pădurilor – Romsilva.

Regia Naţională a Pădurilor – Romsilva administrează 3,14 milioane de hectare de păduri proprietatea publică a statului şi 22 de parcuri naţionale şi naturale cu o suprafaţă de aproximativ 850.000 de hectare.