Pakistan: Cel puțin 34 de oameni au fost răniţi, în urma unui atac cu bombă camuflată într-un camion cu fructe VIDEO

Cel puțin 34 de persoane au fost rănite în urma unui atac cu bombă. Incidentul a avut loc în estul Pakistanului, în orașul Lahore, potrivit Times of India.

RomaniaTV.net
07 aug. 2017, 20:21
Pakistan: Cel puțin 34 de oameni au fost răniţi, în urma unui atac cu bombă camuflată într-un camion cu fructe VIDEO

Jam Sajjad Hussain, purtător de cuvânt al serviciilor de urgență, a anunţat că deflagrația a distrus o clădire și a avariat numeroase vehicule.

Atentatul nu fusese revendicat în cursul serii.

Ultimul atac de amploare care a însângerat orașul Lahore, un atentat sinucigaș, a făcut 26 de morți la finalul lunii iulie.

Capitală culturală a Pakistanului, Lahore a fost adesea teatrul unor atacuri insurgente sângeroase în trecut, dar acestea s-au rărit în ultimii ani odată cu îmbunătățirea siguranței la nivelul întregii țări.

„Atacul cu bombă a avut loc într-un camion care transporta fructe și a rănit 34de persoane”, a spus Malik Muhammad Ahmad Khan, purtătorul de cuvânt al guvernului din provincia Punjab.

Talibanii pakistanezi au revendicat recent un atentat sinucigas soldat cu 25 de morti, care i-a vizat pe politistii din localitatea Lahore, transmite Reuters. Acest atac sinucigas a pus capat unei perioade de relativ calm in metropola pakistaneza, care are aproximativ 10 milioane de locuitori si este situata in apropiere de granita cu India.