Palada, despre creşterea economică de 3,8% din primul semestru: Guvernul Ponta performează

Consilierul de stat în Guvern Mirel Palada a declarat, vineri, că performanța Guvernului condus de Victor Ponta începe să se reflecte tot mai mult în viața de zi cu zi a românilor.

14 aug. 2015, 10:42
Palada, despre creşterea economică de 3,8% din primul semestru: Guvernul Ponta performează

Creșterea economică de 3,8% în semestrul 1 2015, față de același semestru din 2014 și de 3,7% în trimestrul 2 2015, comparativ cu același trimestru de anul trecut nu înseamnă decât un singur lucru: Guvernul Ponta performează.

În acest moment, ar trebui să fie clar pentru toată lumea că anii de scădere economică din timpul guvernării PDL, atunci când am ajuns și la—7,1%, au fost complet depășiți de cei patru ani de creștere economică consecutivă ai Guvernului Ponta”, a arătat Palada, într-o declarație de presă.

Citeşte şi: Palada: Asistăm la un derapaj al PNL şi la încercarea evidentă din partea partidului de a intimida justiţia

Mirel Palada a adăugat că, dincolo de aceste date și comparații, ceea ce contează cu adevărat este că performanța actualului Guvern începe să se reflecte tot mai mult în viața de zi cu zi a românilor.

„Astfel, puterea de cumpărare a salariaților a crescut în ultimul an cu 9,5%, iar în cazul pensionarilor creșterea este de 6,6%. De asemenea, creșterea economică din ultimii ani a fost însoțită și de creșterea numărului de locuri de muncă”, a menționat Palada.