Palat ţigănesc, scos la vânzare în Timişoara. Iată ce sumă fabuloasă cer proprietarii

Palatul ţigănesc, scos la vânzare, este unul dintre cele mai vechi palate ridicate de romi în Timişoara la începutul anilor '90. Aflat într-o zonă scumpă a oraşului, acesta a rămas însă netencuit.

04 ian. 2017, 08:06

Palatul pe care proprietarii au decis sa-l vanda urgent e situat pe Calea Aradului 63-65. Are 4 nivele, fiecare de cate 600 mp plus mansarda, iar terenul pe care se afla uimitoarea constructie este de 3000 mp, scrie opiniatimisoarei.ro.

Palatul a fost scos la vanzare pe un site specializat de anunturi imobiliare si se cer pentru el nu mai putin de 1.350.000 de euro.

„Sunt diferite, avem multe saloane. Cum e la intrare, asa sunt toate camerele. Jos sunt doua saloane, doua camere mari. Sus sunt 4 camere mari, la primul etaj si la al doilea la fel. Mai este subsolul, apoi mansarda. Sunt patru etaje. Pretul e negociabil, dar asta vorbim numai la fata locului cu cei care vor veni sa vada casa. Interiorul este finalizat, numai exteriorul e in gri. Absolut tot e facut”, a declarat proprietarul.

Constructia palatului a inceput inca din 1990, iar acum e prima data cand este scos la vanzare.

In urma cu 8 ani, familia a primit o propunere de la un american si un neamt. Acestia ar fi oferit 6 milioane de euro pentru imobil, insa la acea vreme, familia nu voia sa-l vanda, sustine proprietarul.

Acum, oamenii vor sa-l valorifice pentru ca parintii, cei care l-au ridicat, au imbatranit, iar fratii nu se inteleg prea bine. Asa ca vanzarea ar fi cea mai buna solutie.

Familia care il detine isi pune nadejdea intr-un dezvoltator imobiliar care sa doreasca sa ridice blocuri sau cladiri de birouri in zona.

Citeşte şi Palatul împăratului Iulian, atracţie turistică pentru străinii care vizitează Sibiul FOTO