Palatul Buckingham, amănunte despre starea Reginei Elisabeta. Când s-a întâlnit ultima oară cu Prinţul Charles, depistat cu COVID-19

Publicat: Miercuri, 25 Martie 2020 13:25 // Actualizat: Miercuri, 25 Martie 2020 13:25 // Sursa: romaniatv.net

Casa Regală britanică e în alertă după anunţul depistării Prinţului Charles pozitiv la testul COVID-19. În acest sens, palatul Buckingham a simţit nevoia unui comunicat oficial în care să ofere amănunte despre starea familiei regale

Palatul Buckingham a anunţat miercuri că regina Elisabeta a II-a este într-o stare de sănătate bună, la doar câteva zeci de minute după apariţia publică a informaţiei potrivit căreia prințul Charles, fiul său cel mare, a fost pozitiv cu coronavirus.

Citeşte şi Prinţul Charles, 71 de ani, a fost testat pozitiv cu coronavirus

De asemenea, în comunicatul oficial se anunţă că monarhul în vârstă de 93 de ani a avut ultimul contact cu moștenitorul tronului în data de 12 martie, cu o săptămână înainte ca Majestatea Sa să îşi mute reşedinţa de la Palatul Buckingham la Castelul Windsor.

"Majestatea Sa, Regina, continuă să fie într-o stare bună de sănătate", se spune în comunicatul Palatului Buckingham. "Regina l-a văzut ultima dată pe Prințul de Wales, pentru scurt timp, în dimineața zilei de 12 martie. Ea urmează toate sfaturile adecvate pentru o stare de sănătate cât mai bună", se mai arată în document.

Regina Elisabeta a II-a şi Prinţul consort Philipp au părăsit pe 19 martie Palatul Buckingham şi şi-au stabilit reşedinţa la Castelul Windsor, unde se consideră mai protejaţi împotriva coronavirusului. Imediat după instalarea în noua reşedinţă, Majestatea Sa a transmis un mesaj către naţiune, în care spunea printre altele: "În momente ca acestea, îmi reamintesc că istoria națiunii noastre a fost făurită de oameni și comunități care s-au unit pentru a lucra ca un singur tot, concentrându-ne eforturile combinate cu accent pe obiectivul comun. Suntem enorm de recunoscători pentru expertiza și dedicația oamenilor noștri de știință, a cadrelor medicale, a serviciilor de urgență și a celor publice, dar acum, mai mult decât oricând în trecutul recent, toți avem un rol vital de jucat ca indivizi, astăzi și în zilele, săptămânile, lunile următoare".

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
coronavirus Prinţul Charles regina Angliei Regina Elisabeta a II-a
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H