Palatul Buckingham caută VALET priceput. Ce SALARIU oferă

Palatul Buckingham recrutează o persoană - femeie sau bărbat - aptă de a fi un bun îngrijitor şi a face oficiile în cadrul gospodăriei de la Buckingham. Valetul ce va fi recrutat se va ocupa, între altele, de pregătirea băii şi de întreţinerea mobilierului, trebuind, în acelaşi timp, să aibă un simţ ascuţit al "confidenţialităţii".

RomaniaTV.net
27 ian. 2014, 13:38

Candidatul potrivit va trebui, conform descrierii postului, să asigure „serviciile domestice pentru invitaţi, inclusiv împachetarea şi desfacerea bagajelor (…), să aibă grijă de bijuterii, să pregătească baia, să ajute, dacă este cazul, în timpul îmbrăcatului şi să se ocupe de servirea ceaiului şi a micului dejun”, se anunţă pe site-ul monarhiei britanice.

Valetul va trebui, de asemenea, să întreţină „covoarele şi podelele (…) mobila în general şi mobilierul antic, tapiţeria, perdelele, obiectele de artă, ramele fotografiilor, oglinzile, paharele, argintăria şi obiectele din bronz”, scrie Daily Mail.

Citeşte şi Prinţul Charles ar vrea să transforme Palatul Buckigham în hotel

Totodată, candidatul ideal va fi atent la detalii şi capabil să „respecte regulile privind confidenţialitatea”.

Programul de lucru este de „aproximativ 40 de ore pe săptămână”, iar dacă este nevoie, şi în weekend. Salariul anual este de 14.400 de lire pe an (17.340 de euro), pe lângă cazare în Palatul Buckingham şi masă.