Palatul Buckingham neagă implicarea Prinţului Andrew într-un scandal sexual în SUA

Publicat: Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 11:43 // Actualizat: Sâmbătă, 03 Ianuarie 2015 18:27 // Sursa: romaniatv.net

Palatul Buckingham a respins ferm, într-un comunicat publicat vineri, acuzațiile lansate de o femeie din SUA care susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew pe când era minoră, fiind folosită ca 'sclavă sexuală' de către omul de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al Prințului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a, informează sâmbătă Sputnik.

Palatul Buckingham neagă implicarea Prințului Andrew într-un scandal sexual în SUA, potrivit Agerpres. Acuzațiile au fost lansate de o femeie din SUA care susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew pe când era minoră, fiind folosită ca 'sclavă sexuală' de către omul de afaceri american Jeffrey Epstein, un prieten apropiat al Prințului Andrew, fiul Reginei Elisabeta a II-a

'Aceste acuzații se referă la un proces civil care se desfășoară de mult timp în Statele Unite și în care Ducele de York nu este parte. De aceea noi nu dorim să comentăm în detaliu. Cu toate acestea, pentru evitarea oricărui dubiu, orice sugestie potrivit căreia acte indecente au fost comise cu o minoră este categoric falsă', a declarat un purtător de cuvânt al Palatului Buckingham.

În plângerea sa, femeia susține că în perioada 1999-2002 a fost folosită ca 'sclavă sexuală' de către bancherul american Jeffrey Epstein. Femeia, numită 'Jane Doe 3' în documentele prezentate curții, afirmă că Epstein ar fi 'împrumutat-o' prietenilor săi celebri, inclusiv Prințului Andrew, pe când avea 17 ani.

În 2008, Jeffrey Epstein a fost condamnat la 18 luni de închisoare după ce a pledat vinovat la acuzația de a fi solicitat serviciile unei prostituate în vârstă de 14 ani. În 2011, Prințul Andrew a negat că ar fi avut vreodată relații cu vreuna dintre 'fetele lui Epstein'.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 ian 12:12
...să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew pe când era minoră, fiind folosită ca ‘sclavă Citește mai departe… Source: romaniatv.net ...
03 ian 12:01
...din SUA care susține că a fost forțată să întrețină relații sexuale cu Prințul Andrew pe …read more ...
1
EUR
4.8698
RON
30 Sep
noapte 12 °
zi 18 °
Ultimele joburi adaugate
24 H