Paleologu sare în apărarea lui Preda. Eu zic ca Trahanache: „Aveţi puţintică răbdare”

Vicepreşedintele PDL Theodor Paleologu, candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, a declarat, luni, că este împotriva excluderii europarlamentarului Cristian Preda din partid, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 10:11
Paleologu sare în apărarea lui Preda. Eu zic ca Trahanache: „Aveţi puţintică răbdare”

Palelologu a fost întrebat dacă susţine excluderea lui Cristian Preda din PDL pentru declaraţiile făcute de acesta. „După părerea mea, categoric, nu. Asta ar mai lipsi acuma!”, a răspuns Paleologu.

În legătură cu declaraţiile făcute de Silviu Prigoană la adresa lui Cristian Preda, Paleologu a spus că întotdeauna a regretat „agresivitatea” între politicieni, fie din partide diferite, fie în cadrul aceluiaşi partid. „Eu am o atitudine eminamente urbană şi pe această linie ţin să continuu”, a adăugat Theodor Palelologu.

„Eu sunt împotriva excluderii. Eu zic ca Trahanache: «Aveţi puţintică răbdare»”, a mai declarat Paleologu.

Palelologu a făcut aceste declaraţii înainte de şedinţa BPN al PDL.

Deputatul PDL Silviu Prigoană a declarat, luni, că a cerut în scris BPN al PDL excluderea din partid a lui Cristian Preda, pe motiv că acesta nu se mai regăseşte în PDL, date fiind afirmaţiile denigratoare la adresa lui Emil Boc şi a candidatului la Primăria Capitalei.

„Am cerut printr-o adresă scrisă BPN excluderea domnului Cristian Preda, deoarece în ultima vreme dânsul nu se mai regăseşte în PDL şi a făcut afirmaţii denigratoare la adresa preşedintelui PDL şi a candidatului partidului la Primăria Capitalei”, a precizat Silviu Prigoană.