Pambuccian, despre Arafat: Întotdeauna e de dorit revenirea oricărui meseriaş

Deputatul Varujan Pambuccian a declarat, marţi, că revenirea lui Raed Arafat la Ministerul Sănătăţii este "un lucru foarte bun", deoarece "revenirea oricărui meseriaş este întotdeauna de dorit", arătînd că nu ştie dacă acest lucru are vreo legătură cu încetarea protestelor. 

RomaniaTV.net
17 ian. 2012, 15:36
Pambuccian, despre Arafat: Întotdeauna e de dorit revenirea oricărui meseriaş

„Revenirea lui Raed Arafat este un lucru foarte bun, pentru că întotdeauna este de dorit revenirea oricărui meseriaş”, a afirmat Varujan Pambuccian, liderul deputaţilor minorităţilor naţionale, citat de Mediafax.

Întrebat dacă revenirea în MS a lui Raed Arafat va duce la încetarea protestelor, Pambuccian a spus:” Nu ştiu dacă are vreo legătură. Nu le privesc ca două lucruri legate”.

Raed Arafat a revenit în Ministerul Sănătăţii pe postul de subsecretar de stat la o săptămână după ce demisionat din funcţie în urma nemulţumirilor privind noile prevederi referitoare la medicina de urgenţă din proiectul Legii sănătăţii şi ca urmare a criticilor formulate la adresa lui de către preşedintele Traian Băsescu.

Premierul Emil Boc a spus că revenirea lui Arafat la MS a avut loc deoarece există voinţă „din ambele părţi”, acesta având marţi dimineaţă o discuţie şi cu preşedintele Traian Băsescu şi cu ministrul Sănătăţii.