Pambuccian despre ruperea USL: Este un lucru stupefiant

Liderul grupului minorităţilor naţionale din Camera Deputaţilor, Varujan Pambuccian, consideră că ruperea Uniunii Social Liberale "este un lucru stupefiant", pe care el nu şi l-ar permite faţă de electoratul pe care îl reprezintă.

26 feb. 2014, 10:28
Pambuccian despre ruperea USL: Este un lucru stupefiant

„Nu este electoratul meu, este electoratul lor, dar eu nu mi-aş putea permite să fac aşa ceva faţă de electoratul meu, pentru că a doua oară nu ştiu cum m-aş mai duce în faţa lui. Şi mi se pare stupefiant lucrul acesta. Ce se poate spune despre acest lucru? Să faci analize aberante, cu cine o să se combine şi ce o să se întâmple. Zicem asta de 20 de ani şi rezultatul este zero. S-au combinat toţi cu toţi, rezultatul a fost zero”, a declarat miercuri Pambuccian, potrivit Agerpres.

Partidul Naţional Liberal a decis marţi seară ieşirea de la guvernare.

„Este o decizie care s-a luat cu un vot covârşitor, dar este o decizie care nu s-a luat uşor, este o decizie pe care nu ne-am dorit-o (…). Este o decizie pe care am încercat să o evităm nu prin negocieri, târguri, tergiversări, ci prin căutarea tuturor posibilităţilor, tuturor şanselor de a spera că în formula USL, împreună cu partenerii cu care ne-am angajat în faţa alegătorilor, se poate continua. Se poate continua nu cu ei sau ei cu noi, ci pe calea angajamentelor făcute pentru că toată alianţa politică pe care am construit-o, pe care am dus-o trei ani şi 20 de zile, a avut un sens atâta timp cât am putut spera că principiile, lucrurile promise oamenilor sunt urmărite şi că avem cu toţii intenţia de a le atinge”, a declarat Antonescu.

VEZI ŞI Noua majoritate USD are 292 de parlamentari din totalul de 575