Pamela Anderson a devenit patroana unei echipe de raliuri

Starleta canadiană Pamela Anderson a înfiinţat echipa de raliuri Downforce 1, cu care intenţionează să participe în 2013 în cursele din circuitul american Nascar.

RomaniaTV.net
02 apr. 2012, 10:46
Pamela Anderson a devenit patroana unei echipe de raliuri

Pamela Anderson, pasionată şi de cursele de Formula 1, a spus că abia aşteaptă să îi cunoască pe noii ei prieteni din circuitul automobilistic, informează contactmusic.com.

„Aceşti domni au realizat imposibilul şi au alcătuit o echipă în doar patru luni. Abia aştept să îmi văd maşinile pe pistele de curse. Este greu să crezi până nu vezi. Dacă vreţi să ne vedeţi, vom purta alb şi albastru – culorile mele preferate”, a declarat starleta canadiană într-un comunicat postat pe site-ul oficial al echipei sale.

Pamela Anderson nu este prima vedetă de la Hollywood care a decis să îşi cumpere o echipă de curse auto. În 2010, starleta americană Paris Hilton a devenit cofondatoare a echipei SuperMartxe Vip MotoGP.

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Baywatch” şi „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.