Pamela Anderson, dezvăluiri BOMBĂ despre relaţia cu Julian Assange

Pamela Anderson a dat detalii despre relația ei cu Julian Assange, fondatorul WikiLeaks, care a avansat după ce actrița i-a adus mâncare vegetariană la Ambasada Ecuadorului, unde acesta se ascunde de autoritățile suedeze, informează The Telegraph.

10 apr. 2017, 09:59
Pamela Anderson, dezvăluiri BOMBĂ despre relaţia cu Julian Assange

Pamela Anderson nu a vrut să spună prea multe despre natura relației ei cu fugarul, dar a povestit pentru revista People: „Julian încearcă să elibereze lumea educând-o. Este o luptă romantică. Îl iubesc pentru asta”.

Fondatorul WikiLeaks, avertizat să nu se amestece în treburile politice ale statului ecuadorian

„Am înțeles că relația noastră și curiozitatea ce o înconjoară ar putea aduce în atenție situația sa. Acest lucru este bun, dar as prefera să nu intru în detalii private. Să spunem că toată lumea merită dragoste”, a precizat fosta vedetă din Baywatch, citată de Agerpres.

Actrița a descris relația sa cu Assange drept una „provocatoare” și a subliniat că se bucură de conversațiile profunde pe care le au împreună: „Este un profesor foarte bun. Julian este unul dintre favoriții mei. Este un refugiat. El este poate cel mai faimos refugiat al timpurilor noastre, celebru pentru că este persecutat”.