Pamela Anderson, în rolul Fecioarei Maria, într-o emisiune de Crăciun

Pamela Anderson, cunoscută mai ales pentru pictorialele din revista Playboy, a fost distribuită în rolul Fecioarei Maria, într-o emisiune specială de Crăciun, produsă de un post de televiziune canadian.

RomaniaTV.net
15 nov. 2011, 09:36
Pamela Anderson, în rolul Fecioarei Maria, într-o emisiune de Crăciun

Starleta canadiană Pamela Anderson va interpreta rolul Fecioarei Maria în emisiunea „A Russell Peters Christmas”, realizată de postul CTV, au anunţat reprezentanţii acestui post de televiziune.

Această emisiune specială, prezentată de actorul de comedie Russell Peters, va oferi telespectatorilor „o privire ireverenţioasă asupra modului în care a fost realizată această emisiune TV, arătându-le lucruri pe care aceştia nu le-au văzut niciodată”, au adăugat producătorii emisiunii.

Alături de Pamela Anderson, în această emisiune specială vor mai apărea cântăreţul Michael Buble şi actorii Jon Lovitz şi Ted Lange, informează Mediafax.

Show-ul „A Russell Peters Christmas” va fi difuzat de postul CTV pe 1 decembrie la o oră de maximă audienţă.

Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune „Meşterul casei”, „Baywatch” şi „V.I.P.”. Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.