Încă un DIVORŢ cu cântec în showbiz

Actriţă şi fotomodel, Pamela Anderson se pare că nu suportă prea uşor "jugul căsniciei". Fără să mai stea pe gânduri, ea şi-a anunţat, la începutul acestei săptămâni, divorţul de Rick Salomon, de care se desparte a doua oară.

09 iul. 2014, 16:07

Nehotărâta vedetă face din nou fiţe. După ce, în 2007, Pamela Anderson şi Rick Salomon au fost căsătoriţi numai pentru 2 luni, acum, ea a anunţat al doilea divorţ de acelaşi Rick Salomon.

Potrivit TMZ, vedeta din Baywatch ar fi depus actele de divorţ după numai două zile după ce Rick dăduse marea lovitură, la 2,8 milioane de dolari, la poker profesionist. Acest lucru înseamnă că, prin divorţ, Pamela ar putea obţine o jumătate din marele câştig al soţului ei, potrivit legii, în cazul în care cei doi nu au stipulat altfel în contractul prenupţial referitor la averea lor.

Citeşte şi I-a ŞOCAT pe toţi! Ce s-a întâmplat după ce Pamela Anderson a declarat că A FOST VIOLATĂ în grup

Pamela Anderson a mai fost căsătorită cu rockerul Tommy Lee (1995-1998), cu care are doi copii, Brandon Thomas Lee şi Dylan Jagger Lee şi cu cântăreţul Kid Rock (2006-2007).

Pamela Anderosn şi Rick Salomon s-au recăsătorit în ianuarie 2014, ea declarând atunci: „Suntem foarte fericiţi. Familiile noastre sunt foarte fericite şi asta este tot ce contează“.