Până când moartea îi va despărţi: TRISTA povestea a cuplului care şi-a RESPECTAT promisiunile făcute

Povestea unui cuplu de bătrânei din America a făcut înconjurul planetei. Astfel, după ce au fost căsătoriţi pentru 61 de ani, cei doi au murit în aceeaşi zi, la doar câteva ore diferenţă.

07 iun. 2013, 18:59

Tommy şi Bea Greene, un cuplu de 79 şi respectiv 78 de ani din Rock Hill, America, şi-au respectat promisiunile făcute acum mai bine de jumătate de secol, rămânând împreună până când moartea i-a despărţit, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi Iubirea supremă. Povestea de dragoste care a schimbat America GALERIE FOTO

Trista lor moarte a survenit în cursul acestei săptămâni, cei doi decedând la doar câteva ore diferenţă. Astfel, după ce Tommy a murit din cauza unui infarct, soţia lui nu a putut rezista pierderii suferite şi a murit la doar şapte ore distanţă. Cei doi au fost înmormântaţi împreună. Femeia suferea de peste şase luni de cancer, dar prezenţa soţului ei a ţinut-o în viaţă în toată această perioadă.

Şi acum vor sta unul lângă altul pentru eternitate„, a spus Dave Kiehn, preotul care a efectuat slujba.

Familia a fost frapată de incident, cuplul lăsând în urmă cinci copii, opt nepoţi şi 11 strănepoţi. Povestea este şi mai interesantă după ce, în timpul slujbei, preotul a povestit o întâmplare din viaţa celor doi. Astfel, atunci când Bea a fost întrebată ce va face Tommy dacă ea va muri înainte lui, femei a spus că îl va lua cu ea. Cu toate acestea, situaţia a fost inversă, soţul luându-şi soţia cu el în mormânt.

Citeşte şi Povestea celui mai ciudat CUPLU: Au renunţat la PREJUDECĂŢILE celor din jur pentru a rămâne împreună

Povestea lor de dragoste poate fi considerată perfectă, fiind căsătoriţi de peste 61 de ani, după ce s-au cunoscut atunci când erau adolescenţi.