Până când vei fi singur, în funcţie de zodie

HOROSCOP: Nu toata lumea are noroc la o relatie de lunga durata in tinerete, nici macar la una care sa dureze cat o zi de vara. Vezi pana la ce varsta vei fi singur, in functie de zodia in care te-ai nascut.

22 iul. 2015, 14:34
Până când vei fi singur, în funcţie de zodie

BERBEC: 34 DE ANI

34 de ani este varsta la care vei afla ce inseamna sa ai pe cineva in viata ta: Acel om care te respecta si care da totul pentru tine.

TAUR: 45 DE ANI

Tie iti cam place sa stai singur, desi uneori simti nevoia unei companii permanente. La varsta de 45 de ani vei cunoaste persoana cu care poti impartasi tot ceea ce te implineste ca persoana.

GEMENI: 32 DE ANI

Aventurile din tinerete nu pot fi considerate relatii serioase. Oricat de multe legaturi amoroase ai avut, tot singur te-ai simtit, iar uneori, singuratatea in doi este cea mai crunta.

RAC: 27 DE ANI

Pentru tine singuratatea se sfarseste destul de repede. Planurile tale serioase de viata incep de la 27 de ani, alaturi de un om in care vezi perfectiunea.

LEU: 49 DE ANI

Caracterul tau dificil ii tine departe pe ceilalti. Prea multe defecte gasite la cei din jur, un egocentrism greu de digerat si, in plus de toate astea, de multe ori nici tu nu stii cu adevarat ce vrei.

Citeste mai mult pe Revista Teo