Pandemia anulează Sărbătorile de iarnă. Londra renunţă la focurile de artificii de Anul Nou

Focurile de artificii de la sfârşitul anului, la Londra, organizate în mod tradiţional pe malul Tamisei, au fost anulate al doilea an consecutiv, din cauza pandemiei covid-19, a anunţat marţi primăria capitalei britanice.

13 oct. 2021, 07:13
Pandemia anulează Sărbătorile de iarnă. Londra renunţă la focurile de artificii de Anul Nou

Sărbătorile de iarnă vor fi petrecute şi în acest an în tandem cu restricţiile pandemiei de coronavirus. Londra îşi anulează al doilea an la rând focurile de artificii de Anul Nou, din cauza epidemiei covid-19.

”Din cauza incertitudinii cauzate de pandemia covid-19, celebrul nostru spectacol de Anul Nou nu va avea loc anul acesta pe malurile Tamisei”, a anunţat un purtător de cuvânt al primarului Londrei, Sadiq Khan.

Primăria Londrei studiază un număr de ”opţiuni interesante” în locul focurilor de artificii, a anunţat el şi a promis că ”Londra va intra în Noul An într-un mod spectaculos”.

România a depăşit SUA şi India în topul morţilor de Covid şi se află pe locul 2 în lume. Bucureştiul a avut marţi mai mulţi infectaţi decât întreaga Polonie

Înantea pandemiei covid-19, Londra organiza în fiecare an de Sărbătorile de iarnă un foc de artificii impresinant, care atrăgea o mulţime imensă în jurul roţii London Eye, pe malul de sud al Tamisei.

Acest eveniment a fost anulat anul trecut din cauza pandemiei covid-19 şi a fost înlocuit cu focuri de artificii improvizate şi jocuri de lumină.

Criza guvernamentală din România nu e singura din Europa. Premierul Norvegiei şi-a dat demisia, după opt ani de mandat
Potrivit tabloidului The Sun, Londra urmează să sărbătorească Anul Nou printr-un spectacol, de la miezul nopţii (ora locală) la ora 1.00, în Trafalgar Square, în centrul oraşului.


loading...
Partenerii noștri