Pandemia de coronavirus îi afectează financiar. Brigitte şi Florin Pastramă îşi vând shaormeria. Câţi bani cer pe ea

A trecut doar jumătate de an de când Brigitte și Florin Pastramă au deschis șhaormeria și acum o scot la vânzare. Ei vor să renunțe la afacere din cauza pandemiei de coronavirus.

RomaniaTV.net
27 apr. 2020, 05:44

Cu o rețetă unică de pleșcaviță, așa au început cei doi afacerea. Brigitte se ocupa personal de prepararea acesteia. Afacerea aparținea chiar soțului acesteia Florin și avea un capital social de numai 200 lei.

Citeşte şi: Declaraţii fără perdea. Cu câţi bărbaţi a făcut amor Brigitte Sfăt în ultimii 15 ani. O să vă surprindă numărul!

Deși clienții îi lăudau preparatele, forțați de starea de urgență și de pandemia care a cuprins întreaga lume, cei doi au ales să vândă afacerea, cu nici mai mult, nici mai puțin de 57.000 euro.

”Vand afacere la cheie cu vad format, cu toate dotarile la standarde superioare, doua aparate shaorma, cuptor pizza, malaxor 30 l, doua fritoze gaz, aragaz, linie 10 GN salate, 3 frigidere gaz 2020, linie productie inox, gratar trifazic, congelator vertical, masina cafea fise, sistem de gestiune cu tuch, sistem de monitorizare video si alarma. spatiul are contract de inchiriere 10 ani / 900€/luna”, se arată în anunțul publicat pe un site de anunţuri.

Brigitte & Pastramă, afacere de sute de mii de euro

La finalul anului 2018, Brigitte şi Florin Pastramă au pus împreună bazele unui proiect de sute de mii de euro, după ce au demarat lucrările în vederea construirii unui mini-cartier de vile în Ştefăneşti. Cei doi s-au îndrăgostit în timp ce se aflau pe platourile de filmare ale emisiunii “Ferma. Un nou început”, de la Pro TV. Au devenit soț și soție în vara anului trecut.

Citeşte şi: Brigitte Sfăt a recunoscut că L-A ÎNŞELAT pe Ilie Năstase. Când s-a întâmplat şi CU CINE