Pandemia de coronavirus l-a făcut să-şi piardă locul de muncă. Disperarea l-a făcut să devină milionar

Pandemia de coronavirus a făcut ca mulţi cetăţeni să îşi piardă locul de muncă. Este şi cazul unei bărbat din Australia, care a rămas şomer, însă viaţa lui s-a schimbat radical. 

RomaniaTV.net
15 apr. 2020, 13:55
Pandemia de coronavirus l-a făcut să-şi piardă locul de muncă. Disperarea l-a făcut să devină milionar

Disperat pentru că a rămas fară job, bărbatul şi-a încercat norocul la loterie şi a câştigat 4,5 milioane de dolari. S-a întâmplat la Adelaide, în Australia.

Protagonistul acestei întâmplări este un tată de familie care, după ce şi-a pierdut locul de muncă din pricina Covid-19, a câştigat la loteria „Set for life” şi va încasa 4,5 milioane de dolari. 

Citeşte şi: Persoanele care suferă de aceate boli sunt predispuse infecţiei cu coronavirus. Femeile însărcinate se numără pe listă

Bărbatul, rămas anonim, căsătorit, cu un copil mic, era disperat din cauza situaţiei financiare, dar şi-a încercat norocul în weekendul de Paşti şi a dat lovitura: un salariu de 20.000 de dolari pe lună în următorii 20 de ani, ceea ce înseamnă 4,5 milioane de dolari.

„Când am aflat că am câştigat mi-am trezit soţia să-i spun, iar aceasta a început să urle de bucurie. Eram foarte stresat din pricina locului de muncă, dar acum sunt uşurat şi fericit”, a declarat acesta pentru media locale, potrivit Leggo.