Pandemia de coronavirus le-a testat casnicia. Vedete care au divorţat după ce şi-au petrecut izolarea împreună VIDEO

Pandemia de coronavirus le-a pus căsnicia la încercare. Mai multe cupluri din România si de peste Ocean nu au rezistat izolării și și-au spus adio. 

07 sept. 2020, 06:46
Pandemia de coronavirus le-a testat casnicia. Vedete care au divorţat după ce şi-au petrecut izolarea împreună VIDEO

În LUNILE DE IZOLARE mai multe cupluri din țara noastră și-au spus adio. Alin Oprea de la Talisman și soția sa Larisa au ales să meargă pe drumuri diferite după mai bine de 23 de ani de relație. Tavi Colen, fostul coleg de trupă a vorbit public despre problemele pe care Alin le avea. Într-o declarație, Colen spune că Alin venea deseori beat la concerte iar soția lui venea cu indicații și reproșuri pentru colegii de trupă.

Solistul trupei Vunk divorţează! Anunţul făcut chiar de el: „Există dragoste după iubire”

Și fostul fotbalist Bănel Nicoliță a divorțat de soție după 6 ani de căsnicie. De vină se pare că ar fi fost Bănel Nicoliță care și-a neglijat soția și a pus afacerile pe primul loc.

Tot în pandemie, Cornel Ilie de la Vunk a divortat de soția lui Eliza. Cei doi au rămas însă in legaturi stranse pentru copii.

BOMBĂ în divorţul secret al lui Bănel Nicoliţă. Motivul SCANDALOS pentru care şi-a părăsit NEVASTA ŞI COPIII

Divorțuri de renume au avut loc și în showbizul internațional. În Statele Unite, Megan Fox și sotul sau Brian Austin Green au divorțat după 10 ani de mariaj. Mary-Kate Olsen si Olivier Sarkozy dar si Kristin Cavallari si Jay Cutler si-au spus adio in pandemie.