Solistul trupei Vunk divorţează! Anunţul făcut chiar de el: „Există dragoste după iubire”

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, a anunţat pe pagina sa de Facebook că va divorţa de soţia lui, însă totul se va întâmpla fără a implica certuri şi săli de judecată, pentru că decizia vine din partea amândurora şi vor păstra o legătură de prietenie pentru cei doi copii ai lor. 

RomaniaTV.net
04 sept. 2020, 13:37
Solistul trupei Vunk divorţează! Anunţul făcut chiar de el: „Există dragoste după iubire”

„Din „Poveste” a rămas „O veste”: De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul „divorț” să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. 

Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață. Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.
Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect. Vă mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”,  scris Cornel Ilie pe Facebook.