PANDURII – DINAMO 0-2 în etapa a 26-a din Liga I. „Câinii roşii” merg în PLAY-OFF

FC Dinamo s-a calificat în play-off-ul Ligii I, după ce a învins, duminică, în deplasare, la Drobeta Turnu Severin, formaţia Pandurii Târgu Jiu, cu scorul de 2-0 (1-0), în etapta a XXVI-a a Ligii I, ultima a sezonului regulat.

RomaniaTV.net
05 mart. 2017, 10:32
PANDURII – DINAMO 0-2 în etapa a 26-a din Liga I. „Câinii roşii” merg în PLAY-OFF

PANDURII – DINAMO 0-2 : Au marcat: Nemec ’34, Nistor ’85

Min 34, 0-1 – Palici a recuperat un balon din picioarele lui Zaina, la 22 de de metri de poarta lui Stanca, a realizat un un-doi cu Bawab, apoi croatul i-a pasat lui Nemec, care a marcat cu uşurinţă din şase metri. Zaina a fost schimbat după acea greşeală, cu Firţulescu.

Min. ’85, 0-2: – Nistor a marcat cu un şut spectaculos, de la circa 18 metri lateral dreapta, mingea oprindu-se în vinclu, la colţul lung.

În minutul 73, Maric a suferit o accidentare serioasă (probabil entorsă) şi a fost înlocuit de Cecarelli, în minutul 76. Dinamovistul a părăsit stadionul cu ambulanţa.

„Sunt foarte fericit că ne-am atins în această săptămână mai multe obiective. Jucăm finala Cupei Ligii, jucăm și în play-off. Noi am venit aici să atacăm, pentru că știam că ei vor face totul să ne încurce. Mister a venit cu o altă mentalitate. De când a venit dânsul adunăm victorii, suntem foarte fericiți. Sper să facem o figură frumoasă în play-off”, a declarat Steliano Filip la Digi Sport.

Cosmin Contra a explicat ce a adus nou la Dinamo: „Eu le-am adus încredere băieților și le-am spus să joace cu mai mult tupeu”.

„Suntem foarte fericiți! Eu trebuie să-mi fac treaba la Dinamo chiar dacă am fost la Pandurii. Îmi pare rău de situația în care se află Pandurii, dar sper ca domnul Condescu să o ajute. Mi-a fost frică de acest meci pentru că ei nu mai aveau ce să piardă. Cred că au făcut un meci foarte bun, dar noi am demonstrat că suntem Dinamo și merităm să fim sus”