PANDURII – PACOS FERREIRA: 0-0. Final de vis european

PANDURII - PACOS FERREIRA: Gorjenii nu au reuşit să câştige ultimul meci european al sezonului. 

RomaniaTV.net
12 dec. 2013, 15:03
PANDURII – PACOS FERREIRA: 0-0. Final de vis european

PANDURII – PACOS FERREIRA LIVE PROTV, DIGI SPORT, DOLCE SPORT, ORA 20.00: 0-0

min. 90+4: Eric a ratat ultima șansă de gol a gorjenilor, din lovitură liberă

min. 62: Stanca a respins cu un reflex uluitor lovitura de cap a lui Carlao 

min. 49: Stanca a reținut ușor un șut de la mare distanță

min. 45: PANDURII – PACOS FERREIRA 0-0 la pauză

min. 39: Degra a respins şutul periculos al lui Nicoară

min. 36: Alex a trimis cu capul, dar Degra a respins

min. 30: Tony a primit galben pentru proteste

min. 27: Breeveld a ratat şi el incredibil, pe lîngă poartă din 10 metri

min. 25: Ricardo a primit galben

min. 25: Încă o șansă mare pentru Pandurii, dar Nicoară a tras pe lângă de la 11 metri 

min. 19: Stanca a reținut şutul lui Carlao

min. 16: Erico a rămas singur cu Degra, dar a tras în acesta 

min. 12: Nicoară a ratat încă o șansă pentru Pandurii. Șutul său a trecut puțin pe lângă vinclu 

min. 9: Viorel Nicoară a fost aproape de deschiderea scorului, dar șutul său a trecut pe lângă

min. 4: Ciucur a tras puternic pe lângă poarta lui Degra

min. 1 : A început partida



PANDURII – PACOS FERREIRA: Cu un singur punct în primele 5 meciuri din Europa League, Pandurii Tg Jiu își joacă astăzi șansa de a termina pe locul 3 în grupă. Pandurii – Pacos este pe Dolce Sport 2, ora 20:00.
Partida de azi nu mai are nici o miză pentru cele două combatante, care vor termina pe ultimele două locuri în grupa E. Singura necunoscută este ordinea, Pacos fiind momentan pe locul 3, cu un punct peste gorjeni.

PANDURII – PACOS FERREIRA, ora 20.00

Echipele de start:

Pandurii Târgu Jiu: Mingote – Pleaşcă, Paraskevas, Mamele, Momcilovici – Erico – Ciucur, Eric, Nicoară – Dos Santos, Breeveld. Antrenor: Cristian Pustai.

Pacos Ferreira: Degra – Tony, Thiago Valente, Ricardo, Helder Lopes – Anunciacao, Andre Leao, Seri – Manuel Jose, Carlao, Hurtado. Antrenor: Henrique Calisto.

Meciul Pandurii – Pacos se joacă de la ora 20:00, pe Cluj Arena, în direct pe Dolce Sport 2 li LIVE SCORE pe RomaniaTV.net.

PANDURII – PACOS FERREIRA: Pandurii Targu Jiu isi incheie in aceasta seara prima aventura europeana, disputand de la ora 20 ultima partida din grupele Europa League, contra celor de la Pacos Ferreira. Pandurii Targu Jiu vizeaza diseara, in patida contra portughezilor de la Pacos Ferreira, prima victorie din istoria clubului intr-o grupa a unei competitii europene.

„Incercam sa obtinem o victorie. Conteaza si ultima impresie. Suntem datori publicului din Cluj, pentru ca ne-am simtit ca acasa aici la Cluj. Nu cred ca plecam favoriti. Pacos este o echipa care reprezinta Portugalia. Am vazut si in meciul tur ca au forta ofensiva”, a declarat antrenorul gorjenilor, Cristi Pustai, inaintea partidei de diseara. Tehnicianul Pandurilor are insa mari batai de cap in alcatuirea echipei, din cauza accidentarilor, deoarece Matulevicius, Paul Anton, Ungurusan, Adovic si Buleica nu vor putea juca.

De partea cealalta, Pacos a venit in Romania din postura formatiei care a terminat pe trei in Portugalia in sezonul trecut, dar care se afla acum pe pozitiile retrogradabile in competitia interna, echipa fiind in cadere libera si parand ca nu se regaseste. Portughezii s-au speriat de temperatura scazuta din Romania miercuri cand au aterizat la Cluj, cu doua ore intarziere din cauza unor probleme avute de avionul cu care au facut deplasarea.”Frigul este un factor important. Suntem doar cu o zi inaintea meciului si este foarte frig. Este un avantaj pentru Pandurii, pentru ca sunt obisnuiti cu frigul. Meciul este important pentru locul trei, dar si pentru banii care pot fi castigati. Jucatorii ofensivi ai Pandurilor sunt foarte buni: Eric, Matulevicius, Anton, Alex dos Santos. E un avantaj pentru noi ca unii dintre ei nu pot juca”, a spus tehnicianul portughezilor, Henrique Calisto. 

PANDURII – PACOS FERREIRA: Reîntoarcerea lui Tony da Silva

Meciul dintre Pandurii si Pacos reprezinta si o reintoarcere la Cluj a lui Tony da Silva. Fostul fundas dreapta al CFR-ului va juca din nou in Romania, dupa o pauza de doi ani si jumatate.„Sunt foarte fericit ca am venit la Cluj. Cu siguranta ma voi intalni si cu fostii colegi. Sper sa am cat mai multi fani la meci. Am putine emotii pentru ca am foarte multe amintiri frumoase de pe acest stadion si din oraa”, a spus Tony, la aterizarea in Cluj Napoca. Pe langa Tony, la Pacos Ferreira mai joaca alti doi fosti jucatori de la CFR: Andre Leao si Manuel Jose.