PANDURII – STEAUA 0-1 în etapa a 6-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Steaua a câștigat derby-ul etapei a 6-a pe terenul celor de la Pandurii, scor 1-0, după reușita superbă a lui Fernando Boldrin din lovitură liberă. Steaua a devenit lider în Liga I, cu deşi are un meci mai puţin disputat.

27 aug. 2016, 19:49
PANDURII – STEAUA 0-1 în etapa a 6-a din LIGA I. Vezi CLASAMENTUL

Steaua început mai bine și au avut prima ocazie în minutul 4, când Stanciu a șutat de la 20 de metri și Lazar a reținut cu emoții. În minutul 16 Boldrin a executat periculos o lovitură liberă de la 25 de metri, dar balonul trece puțin pe lângă poară. Gorjenii își trec și ei în cont prima ocazie după prima jumătate de oră. Țucudean a fost angajat bine de Pleașcă, atacantul a scăpat spre poartă, însă vârful a greșit pasa către Herea și faza s-a stins.

Unicul gol al partidei a fost marcat în minutul 68 de Boldrin (VIDEO). Fostul jucător al Astrei a executat perfect o lovitură liberă din lateralul careului de 16 metri. Astfel, Boldrin devine primul jucător al noului sezon care marchează pentru două echipe diferite (Astra și Steaua).

La ultima fază a meciului, gorjenii au executat o lovitură liberă, Tamaș a respins greșit și băieții lui Grigoraș n-au reușit să împingă balonul în poartă.

Steaua e lider în acest moment după primele 6 etape, cu 13 puncte și cu un meci în minus, în timp ce Pandurii au acumulat 9 puncte și sunt pe poziția a 4-a.

Tot sâmbătă, Poli Timişoara – CFR Cluj 1-1.

PANDURII – STEAUA 0-1 (VIDEO)

A marcat: Boldrin 69

Pandurii: Lazar – Pleaşcă, Piţian, Vasiljevic, Grecu – Obodo, Mrzljak (Răuţă 84) – Voiculeţ, Sănmărtean (Val. Alexandru 84), Herea (Munteanu 84) – Ţucudean.

Steaua: Niţă – Enache, Tamaş, Mitrea, Momcilovic – Achim (Bourceanu 46), Boldrin (Ov. Popescu 73) – Ad. Popa, Stanciu, De Amorim (Hamroun 46) – Fl. Tănase.

Tot sâmbătă, Poli Timişoara – CFR Cluj 1-1.

CLASAMENT