Un club important din Liga 1 riscă să-şi piardă numele şi sigla

Plecarea lui Marin Condescu, fostul preşedinte CA de la Pandurii, a scos la iveală o serie de lucruri ciudate care s-au întâmplat în perioada în care acesta a condus gruparea gorjeană. Sâmbătă, Consiliul de Administraţie al oltenilor a primit o hârtie prin care oamenii din club au fost atenţionaţi că nu au dreptul să folosească numele de "CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963", din cauză că sigla şi marca formaţiei nu le aparţine, titulatura fiind înregistrată la OSIM de alte persoane, printre care Marin Condescu şi Toni Greblă.

25 feb. 2014, 16:06
Un club important din Liga 1 riscă să-şi piardă numele şi sigla

În aceste condiţii, actuala conducere a Pandurilor se întreabă de ce fostul preşedinte a înregistrat în nume personal sigla şi marca clubului, mai ales că nu era patron la echipă, ci un simplu director, numit de Complexul Energetic Oltenia, scrie prosport.ro.

Citeşte şi Steaua se destramă: După Tătăruşanu, un alt jucător părăseşte Ghencea

„Am primit o cerere din partea lui Dumitru Popa care ne-a invitat la negocieri în privinţa siglei şi a mărcii CS Pandurii Lignitul Târgu Jiu 1963. Acesta susţine că în 2005 a înregistrat la OSIM numele şi sigla, iar dacă vrem să le folosim în continuare trebuie să ajungem la înţelegere”, a declarat Eugen Pârvulescu.