Miting pentru PANDURII. 5.000 de oameni AU PROTESTAT la Tg. Jiu

Pandurii se află într-o situație dificilă, după ce ministrul Energiei, Victor Grigorescu, a anunțat că va întrerupe contractele de sponsorizare pentru gruparea din Târgu Jiu.

25 feb. 2016, 18:53
Miting pentru PANDURII. 5.000 de oameni AU PROTESTAT la Tg. Jiu

Joi, la Tg. Jiu, aproape 5.000 de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva deciziei Ministerului. Manifestanţii au protestat în centrul orașului, pentru ca finanțarea către Complexul Energetic Oltenia să continue și implicit pentru salvarea echipei, sponsorizată de CEO.

CITEŞTE ŞI Situaţie disperată la Pandurii. Narcis Răducan: E imposibil să rezistăm mai mult de câteva zile

Protestatarii au stat o oră în Piaţa Prefecturii din Târgu Jiu, timp în care au cerut demisia Guvernului şi a ministrului Energiei, Victor Grigorescu. Oamenii au scandat „Unitate” şi numele echipei locale de fotbal, Pandurii Târgu Jiu, pentru care cer spijin. De asemenea, ei au cerut ca sediul CEO să nu fier mutat la Bucurelti, ci să rămână la Târgu Jiu.

„Fac apel la suporterii Pandurilor să vină în număr cât mai mare lângă echipă. Este poate cel mai greu moment din viața echipei și băietii au nevoie de voi! E greu să ți se spună că nu mai ai sprijin, ca rasplată a rezultatelor care tocmai au dus echipa in Europa!”, a declarat Edi Iordănescu, antrenorul celor de la Pandurii.