Universitatea Craiova a câştigat derby-ul Olteniei. Pandurii – CS U Craiova, scor 0-1

PANDURII-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT LOOK TV. Prima etapă a returului din Liga 1 s-a încheiat la Târgu Jiu, cu derby-ul Olteniei, Pandurii-CS Universitatea Craiova. Meciul a fost câştigat de CS U Craiova, cu scorul de 1-0.

23 feb. 2015, 13:41
Universitatea Craiova a câştigat derby-ul Olteniei. Pandurii – CS U Craiova, scor 0-1

PANDURII-UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-1. Iordanianul Thaer Bawab (56) a marcat singurul gol al derby-ului Olteniei, din centrarea lui Nuno Rocha, la capătul unui contraatac lansat de Alexandru Băluță.

Formația din Bănie, care a urcat pe locul 4 în clasament, a avut și o bară, prin Nuno Rocha (9), iar Bawab a mai irosit o ocazie bună de gol (72).

Pandurii și-a creat o serie de situații bune, ratate de Anton (11), care nu a nimerit poarta, Roman (19), care a trimis peste transversală din doar 7 metri, Anton (68), șut apărat de Bălgrădean, și Pintilii (81), reluare cu capul peste poartă.

CS Universitatea este neînvinsă de 12 etape consecutive, în care a reușit 9 victorii și trei egaluri.

PANDURII-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT LOOK TV. Pandurii Târgu Jiu a câştigat primul meci oficial din 2015, 2-1 cu Dinamo, săptămâna trecută, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii, iar antrenorul Edi Iordănescu, speră să obţină în această seară şi prima victorie în Liga 1. Meciul este considerat pe bună dreptate derby-ul Olteniei, cu atât mai mult cu cât CS Universitatea Craiova nu a mai pierdut un meci în Liga 1 din 31 august 2014, din etapa a 6-a, de atunci urmând o serie de opt victorii şi trei egaluri.

PANDURII-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT LOOK TV. Edi Iordănescu, antrenorul gazdelor, a declarat referitor la meciul de luni seara: „Ne aşteaptă un joc foarte important, atât pentru punctele puse în joc dar şi ţinând cont de valoarea adversarului. Acesta este debutul oficial în retur, este un joc de la care avem aşteptări mari. Abordăm meciurile ca să scoatem maxim. Suntem conştienţi că nu ne va fi uşor.

Respect Craiova, am văzut-o în Antalya la trei jocuri, o echipă pe care o ştiu bine. Are o organizare defensivă foarte bună, care stă bine în teren, ce am văzut în Turcia mi-a confirmat ce ştiam despre ei încă din tur. Dezvoltă bine contraatacul, au calitate, au viteză, Brandan are o ultimă pasă foarte bună, au jucători imprevizibili. Au şi ei în componenţă, la fel ca şi noi, jucători care în orice moment pot să creeze dezechilibre sau să rezolve o fază individuală, pot face diferenţa. Noi ne vom lua măsuri şi vom încerca să blocăm punctele lor forte şi să controlăm jocul în cât mai multe momente. Şi cu Dinamo am avut controlul„.

PANDURII-UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO DIGI SPORT LOOK TV se va juca de la ora 20.30 şi va încheia etapa a 18-a a Ligii 1. Meciul va fi LIVE VIDEO pe RomaniaTV.net.


loading...