Panică în autobuz, la Braşov. Un şofer a leşinat la volan

Zeci de braşoveni au tras o spaimă straşnică joi, când, aflaţi într-un autobuz, şoferului i s-a făcut rău şi a pierdut controlul maşinii pentru scurt timp. Chiar şi aşa, bărbatul a reuşit să tragă pe dreapta înainte de a se produce o tragedie.

RomaniaTV.net
03 mart. 2016, 11:41
Panică în autobuz, la Braşov. Un şofer a leşinat la volan

Bărbatul a făcut o criză de lipotimie la volan, chiar în faţa spitalului. Călătorii, speriaţi, au sunat după ajutor, iar o echipă de medici a venit şi i-a acordat primele îngrijiri la faţa locului, apoi l-au dus la spital. Din primele informaţii, omul ar fi suferit o cădere de calciu.

„În timpul serviciului, în timp ce efectua curse pe linia 17 pe sensul de deplasare dinspre Livada Poștei spre cartierului Noua unui conducător auto i-a apărut o senzație de amețeală. Pentru a preveni producerea unui accident șoferul a parcat autobuzul cât mai aproape de partea dreaptă a străzi. Ulterior, a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Brașov de un echipaj S.M.U.R.D. Nici un călător nu a fost rănit, nu s-a produs nici o pagubă materială. Autobuzul a fost adus în autobază de un alt șofer RAT. Călătorii au fost preluați de următorul autobuz. Menționăm faptul că la intrarea în serviciul conducătorul auto era într-o stare de sănătate bună și nu are antecedente medicale grave”, a declarat pentru brasovultau.ro purtătorul de cuvânt al RAT Brașov Silviu Ștefan