Panică în avion, aproape 200 de pasageri şi-au imaginat sfârşitul. O femeie a ameninţat că se aruncă în aer, la 13.000 înălţime

Un avion de pasageri cu aproximativ 200 de persoane la bord aparţinând companiei aeriene ruse S7 Airlines a aterizat de urgenţă după ce o pasageră, care părea să fie băută, a ameninţat că are asupra ei un dispozitiv exploziv pe care îl va detona, au anunţat agenţiile de presă ruse.

RomaniaTV.net
30 ian. 2020, 18:19
Panică în avion, aproape 200 de pasageri şi-au imaginat sfârşitul. O femeie a ameninţat că se aruncă în aer, la 13.000 înălţime

Un purtător de cuvânt al companiei S7 Airlines, citat de agenţia RIA Novosti, a declarat că, în timpul zborului Simferopol-Moscova, unul dintre pasageri s-a ridicat de pe locul său şi a anunţat că are asupra sa un dispozitiv exploziv.

Comandantul aeronavei a raportat incidentul către aeroportul Domodedovo din Moscova şi a aterizat de urgenţă acolo, a spus purtătorul de cuvânt.

Un purtător de cuvânt al aeroportului Domodedovo a declarat pentru RIA Novosti că serviciile de securitate ale aeroportului au efectuat procedurile necesare în astfel de incidente, fără a oferi alte detalii.

Potrivit unei surse sub rezerva anonimatului, citată de TASS, femeia a fost reţinută şi asupra ei nu a fost găsit niciun dispozitiv exploziv. Cele 195 de persoane aflate la bord au părăsit aeronava. O anchetă a fost deschisă cu privire la incident, a adăugat sursa citată.