Panică în avion. O stewardesă româncă a fost agresată de un pilot. A ameninţat-o cu moartea după ce a băut două beri

O stewardesă româncă a fost agresată în avion. Incidentul a avut loc pe ruta Madrid-Dubai, iar agresorul a fost chiar un pilot aflat in stare de ebrietate. Acesta i-a ameninţat şi pe ceilalţi pasageri că va detona o bombă pe care ar fi avut-o asupra sa

03 aug. 2018, 14:07
Panică în avion. O stewardesă româncă a fost agresată de un pilot. A ameninţat-o cu moartea după ce a băut două beri

Totul a început în momentul în care avionul era pregătit pentru plecare. Un pilot al aceleiași companii care se afla în avion ca pasager a cerut stewardesei românce instrucțiuni cu privire la fumat. El a primit un răspuns negativ, după care în mod inexplicabil a spus că știa că nu are voie, el fiind pilot.

În timpul zborului, pilotul de 27 de ani a luat două beri fără permisiunea echipajului de zbor, a consumat lichior după care a insultat-o și a atacat-o pe româncă, scrie stiridiaspora.ro.

Mai mult decât atât, el s-a adresat jignitor și unui alt pasager, iar stewardesa l-a imobilizat pe scaun cu cătușe de plastic.

Acesta a fost momentul în care pilotul a devenit mai agresiv și a început să țipe că aruncă în aer avionul folosind explozibilul pe care l-ar avea asupra sa. El a amenințat și stewardesa de naționalitate română că o va căuta acasa și o va ucide.

Poliția l-a arestat pe pilot de îndată ce avionul a aterizat la Dubai, relatează Gulfnews.com.

El a pledat vinovat și riscă să ajungă în spatele gratiilor.