Panică în Bistriţa. O clădire s-a prăbuşit în centrul oraşului, un bărbat a fost nevoit să iasă pe geam

Panică în acestă dimineaţă în Bistriţa! O clădire veche din centrul istoric s-a prăbuşit, din cauza stării de degradare avansate. Un bărbat care locuieşte într-o clădire alăturată, a fost nevoit să iasă pe geam, după ce unul dintre pereţi a blocat uşa de acces în locuinţa sa, potrivit România TV.

RomaniaTV.net
11 mart. 2020, 12:21
Panică în Bistriţa. O clădire s-a prăbuşit în centrul oraşului, un bărbat a fost nevoit să iasă pe geam

Incidentul a avut loc pe strada Nicolae Titulescu. Clădirea aparţine Primăriei Bistriţa, dar a fost revendicată. Din fericire, în partea de imobil care s-a prăbuşit nu locuieşte nimeni. Dar, în cădere, unul dintre pereţi a blocat uşa de acces într-o locuinţă în care stau cu chirie un bărbat şi o femeie. Bărbatul se afla în interior în momentul prăbuşirii şi a fost nevoit să iasă pe un geam.

Citeşte şi:Incendiu la o clădire din Bucureşti. Garda de Mediu, solicitată la faţa locului. Nor uriaş de fum în Capitală FOTO

„Eram în cameră, mă uitam la televizor. Am ieşit pe geam, că uşa era blocată şi nu am putut, cădea acoperişul.” , a declarat bărbatul.

Oamenii din zonă spun că au sesizat în repetate rânduri primăria asupra stării de degradare a imobilului, însă cei din administraţie nu pot să intervină până când nu se soluţionează cazul de revendicare. Acum, municipalitatea caută soluţii pentru cei rămaşi pe drumuri.