Mobilizare impresionantă pe reţelele de socializare după ce o fetiţă a dispărut. Copila a fost recunoscută pe stradă

O fetiţă în vârstă de şase ani şi jumătate a fost dată dispărută. Mama Almei a postat un mesaj disperat pe reţelele de socializare, iar în urma mobilizării a sute de oameni, fetiţa a fost găsită.

RomaniaTV.net
29 ian. 2018, 17:30
Mobilizare impresionantă pe reţelele de socializare după ce o fetiţă a dispărut. Copila a fost recunoscută pe stradă

Alma a dispărut în pauza dintre şcoală şi programul after school. Monica, mama Almei, spune că este vina profesoarei de engleză de la British School care nu s-a asigurat că o predă celorlalţi profesori.

„Alma în universul ei de 6 ani jumatate şi-a imaginat că se duce într-o excursie, s-a dus până acasă, s-a dus pe stadionul naţional, care e aproape de noi, apoi s-a urcat în autobuz”, a spus mama fetiţei, potrivit România TV.

Iar apoi a ajuns la Piaţa romană, acolo unde o aşteptau poliţiştii si tânăra care a sunat la 112 şi la numărul mamei. În urma unei mobilizări impresionante a oamenilor în online, fata a văzut poza micuţei Alma şi a reuşit să o recunoască.

Tatăl fetiţei spune că ar putea fi vorba şi despre genă. Şi el a plecat într-o aventură când era mic şi a ajuns chiar mai departe decât fata lui: la Urziceni.