Panică în familia Nicoletei Luciu. Tatăl ei e DISPĂRUT de câteva zile

Ion Luciu, tatal Nicoletei Luciu, e de negasit de cateva zile. Vecinii spun ca nu l-au mai vazut si ca nici macar nu si-a platit intretinerea. Se intampla destul de rar ca barbatul sa nu-si plateasca utilitatile, mai ales ca Nicoleta a inregistrat la apartamentul in care a crescut si sediul firmei si in general se ocupa personal ca tatal ei sa nu acumuleze restante.

RomaniaTV.net
15 mai 2016, 13:41

Nicoleta Luciu şi sora ei, Iuliana, sunt speriate că tatălui lor i s-ar fi putut întâmpla ceva rău. Ion Luciu nu mai raspunde nici la telefon, iar usa apartamentului a fost spartă pentru a se vedea dacă nu cumva este în casă.

Usa de la apartamentul in care Ion Luciu locuieste avea, însă, urmele unei fortari, înainte ca butucul de sus să fie smuls si acoperit cu bucati de hartie, scrie wowbiz.ro. Nici unul dintre vecini nu stie cine a spart usa.

Nicoleta Luciu nu este in relatii prea bune cu tatal ei, dar chiar si asa în familia sa este îngrijorare mare.

Inainte de Paste, Ion Luciu marturisea ca se simte extrem de rau si ca se temea că nu va mai apuca Învierea. Barbatul sufera de 20 de ani de ciroza si locuieste singur, dupa ce sotia si fetele l-au parasit pentru ca era violent la bautura. Nicoleta si Iuliana mai au un frate, insa acesta nu locuieste in Romania.