PANICĂ în pădurea Băneasa. A început sezonul de vânătoare, oamenii nu au fost anunţaţi

Teroare şi panică printre locuitorii care stau în zona Băneasa. În pădure a început sezonul de vânătoare, însă nimeni nu i-a înştiinţat de acest lucru şi pe părinţii care îşi plimbau liniştiţi copiii pe alei. Joi, mai mulţi părinţi şi-au luat copii în braţe şi au fugit când au auzit împuşcăturile, informează România TV.

28 ian. 2016, 21:20
PANICĂ în pădurea Băneasa. A început sezonul de vânătoare, oamenii nu au fost anunţaţi

A fost zarvă mare într-un complex comercial din pădurea Băneasa. Oamenii au povestit cum joi se plimbau liniştiţi prin pădure, moment în care au auzit mai multe focuri de armă. Acest complex rezidenţial se află situat în nordul Capitalei, lângă grădina zoologică, în mijlocul pădurii Băneasa, o pădure în care trăiesc în libertate căprioare şi porci mistreţi.

Acum este sezonul de vânătoare de astfel de animale sălbatice, iar în pădurea Băneasa este permisă vânătoarea. Oamenii povestesc că de fiecare dată când începe sezonul, ei sunt anunţaţi, însă acum nu au văzut niciun anunţ de acest gen.

„Eram în zona Casa Albă, pădurea Băneasa, aleea principală care taie pădurea în două şi au venit spre mine doi ciclişti şi mi-au spus nu mergeţi mai departe deoarece este partidă de vânătoare. Nu am crezut, ştiam că se anunţă, am mers puţin mai departe şi a venit cineva in fugă, o doamnă şi a spus plecaţi plecaţi că se trage, este partidă de vânătoare. M-am speriat, cum să se tragă. Am strigat după fetiţă care era cu căţelul, ne-am panicat, ştiu că nu vor trage în oameni, dar oricând se poate rătăci un glonţ. Pădurea este hiper populată, este pădure din Bucureşti, nu suntem în munte. Am văzut un cârd de căprioare treceau în viteză, deci erau foarte aproape de noi”, a spus o femeie.

Citeşte şi MĂSURI pentru reducerea zgomotului în zona Aeroportului Băneasa