Panică în parcul de distracţii. O femeie a murit într-un rollercoaster

O femeie a murit după ce a călătorit cu un rollercoaster într-un parc tematic din Indiana. Femeia, din Ohio, a fost găsită inconștientă după ce s-a oprit rollercoaster-ul în care s-a dat. Incidentul a avut loc vineri seară, în parcul Holiday World din Indiana.

08 iun. 2021, 09:40
Panică în parcul de distracţii. O femeie a murit într-un rollercoaster

Legistul a identificat-o pe femeie ca fiind Dawn Jankovic, în vârstă de 47 de ani, din Brunswick, Ohio. Ea a fost găsită inconștientă după ce a călătorit cu un rollercoaster la Holiday World & Splashin ’Safari din Jasper, în sudul statului Indiana, după cum scrie cleveland19.com.

Tehnicienii medicali de urgență ai parcului se aflau la fața locului la trei minute după incident și a administrat imediat primul ajutor. Jankovic a fost dusă la Memorial Hospital, unde a murit câteva ore mai târziu, potrivit raportului medicilor legişti.

Citeşte şi Cel mai vizitat parc de distracții din Europa se redeschide începând de pe 17 iunie. Care sunt condițiile de intrare

O autopsie a fost finalizată, ale cărei rezultate sunt reținute în așteptarea notificării familiei, se arată în raport, citând medicul legist al Comitatului Dubois, Katie Schuck.

Potrivit reprezentantilor parcului, o inspecție efectuată asupra rollecoaster-ului nu a găsit nereguli în funcţionarea acestuia. „A fost efectuată o inspecție completă a rollercoaster-ului și s-a stabilit că acesta a funcționat așa cum trebuie” au transmis într-o postare de Facebook cei care se ocupă de parcul de distracţii Holiday World & Splashin Safari.

Citeşte şi Disneyland Paris va fi transformat în „vaccinodrom” Covid. Emmanuel Macron anunţă miercuri noi restricţii pentru francezi