Cel mai vizitat parc de distracții din Europa se redeschide începând de pe 17 iunie. Care sunt condițiile de intrare

Unul dintre cele mai vizitate parcuri de distracții din Europa, Disneyland Paris, își redeschide porțile pentru turiști începând de pe 17 iunie, după mai bine de șapte luni de când a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus.

17 mai 2021, 15:26
Cel mai vizitat parc de distracții din Europa se redeschide începând de pe 17 iunie. Care sunt condițiile de intrare

Unul dintre cele mai vizitate parcuri de distracții din Europa, Disneyland Paris, își redeschide porțile pentru turiști începând de astăzi, după mai bine de șapte luni de când a fost închis din cauza pandemiei de coronavirus.

Reprezentanții Disneyland au făcut anunțul așteptat de toți pe pagina de Twitter a parcului.

„A sosit timpul să ne îndeplinim cele mai magice vise! Disneyland Park, Walt Disney Studios Park, Disney’s Newport Bay Club Hotel și Disney Village se redeschid din 17 iunie”, au anunțat reprezentanții parcului.

„Vizitatorii se vor putea bucura din nou de atracțiile lor preferate, din cele două parcuri Disney”, au completat aceștia, prin intermediul unui comunicat. Rezervările sunt deja posibile. Parcul va fi redeschis cu un „protocol sanitar” adaptat.

Toți vizitatorii cu vârste de peste șase ani sunt obligați să poarte masca de protecție.

Redeschiderea Disneyland Paris va fi, de asemenea, ocazia ca parcul să deschidă un nou hotel pe 21 iunie, Disney’s Hotel New York – The Art of Marvel. Rezervările pentru acest hotel vor fi posibile începând de marți.

Disneyland Paris a fost închis în perioada 13 martie 2020 și 15 iulie 2020, apoi și-a reluat activitatea și s-a închis din nou de pe 30 octombrie 2020 din cauza restricțiilor.

Disneyland Paris va fi transformat în „vaccinodrom” Covid

Disneyland Paris va deschide, totodată, un centru de vaccinare împotriva COVID. Parcul de distracții este unul dintre cele 35 de „vaccinodromuri” deschise în toată Franța, în efortul de a accelera procesul vaccinării, care a fost până acum printre cele mai lente din Europa.

La faţa locului vor fi prezenţi în permanenţă 40 de pompieri, dar și asistenți locali, care vor administra zilnic vaccinul Pfizer unui număr de până la 1.000 de persoane.

Parcul tematic Disneyland Paris ar fi trebuit să se redeschidă pe 2 aprilie, dar un al treilea lockdown național anunțat la începutul lunii martie a dus la amânarea planurilor iniţiale.