Panică în Predeal! Un urs a fost filmat în apropierea unui loc de joacă plin cu copii

Panică uriașă în Predeal! Un urs a fost filmat în timp ce se plimba liniștit în apropierea unui loc de joacă pentru copii.

02 nov. 2022, 10:26
Panică în Predeal! Un urs a fost filmat în apropierea unui loc de joacă plin cu copii

Panică uriașă la Predeal! Un urs a fost filmat ziua în amiaza mare în timp ce se plimba nestingherit în apropierea unui loc de joacă pentru copii.

Citește și Panică în Bușteni! Urs filmat lângă secţia de poliţie din Bușteni. Localnicii au primit avertizare RO-Alert abia după 15 minute

Imaginile șocante au fost surprinse de către un bărbat care a zărit sălbăticiunea de la balconul apartamentului său.

Bărbatul a fost uimit să vadă ursul în plină zi chiar în aporpierea locului de joacă din mijlocul orașului.

Și mai șocant este că la ora respectivă, locul de joacă era plin de copii.

”Să tot laşi copiii în parcul din faţa blocului! Predeal, România”, a scris bărbatul în dreptul filmulețului postat pe pagina sa de Facebook.

Se pare că ursul nu este deloc deranjat de prezența oamenilor, din contră curajul său denotă că este foarte obișnuit și că nu se află la prima abatere de acest gen.

Singurul care l-a speriat și l-a pus pe fugă pe musafirul nepoftit este un câine care se aude pe fundalul videoclipului.

Apariția urșilor în orașele din zona de munte din România nu mai este o surpriză pentru localnici.

În ultimii ani, acest fenomen a căpătat o foarte mare amploare care se datorează în primul rând defrișărilor masive.

Atunci când nu mai găsesc de mâncare în păduri, urșii se aventurează în zonele locuite de oameni în speranța că vor găsi câte ceva, iar această practică pune în pericol de cele mai multe ori siguranța localnicilor.

Citește și Momentul terifiant în care un alpinist se luptă cu mâinile goale cu un urs. A fost la un pas să fie ucis, toată scena a fost filmată – VIDEO